Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Nyttekjøretøy > TRANSIT CHASSIS CAB

Praktisk, solid, effektiv

Ford Transit Chassis Cab side view

Mer økonomiske og mindre slitsomme turer

Cruisekontroll med justerbar fartsbegrenser holder bilen under en fartsgrense du selv bestemmer på forhånd. Da reduserer du risikoen for å overskride fartsgrensen. Med cruisekontrollen kan du også opprettholde den valgte hastigheten uten at du trenger å ha foten på gasspedalen.

Gå håndfri med SYNC 3

SYNC 3 er vår mest avanserte versjon til nå. Den er raskere og enklere å bruke, med utvidet stemmestyring og enda mer funksjonalitet. Det nye grensesnittet har større ikoner for økt brukervennlighet, og den 8-tommers berøringsskjermen har nå knip-og-sveip-muligheter som du ellers finner på smarttelefoner og nettbrett, for enda mer intuitiv navigering. SYNC 3 støtter også AppLink, Apples CarPlay og Android AutoMobile Data Charges, for å vise informasjon fra smarttelefonen din på berøringsskjermen.

Ford SYNC 3 hands-free technology

Helt nye Ford EcoBlue TDCi-motorer

Transits helt nye Ford EcoBlue 2,0 liters TDCi-motorerer kombinerer enestående ytelse og kraft med lavere drivstofforbruk og utslipp. For å senke kjøreutgiftene ytterligere, er serviceintervallene satt til 60 000 km eller to år. Tilgjengelig i tre kraftpakker på 105HK / 360 NM, 130HK / 385 NM og 170HK / 405 NM, får du et alternativ tilpasset dine behov.

Behold kontrollen uansett kjøreforhold

Elektronisk stabilitetskontrollovervåker kontinuerlig bilens kjørebane. Den merker avvik, for eksempel hvis du begynner å skrense ut. Da korrigerer funksjonen automatisk bilens posisjon, slik at du har kontroll på bilen.

ESC helps you stay in control, whatever the conditions
Ford Transit Chassis Cab detail of Frame

Et solid grunnlag for krevende ombygging

Transit Chassis Cab er utviklet med tanke på krevende og spesialtilpassede ombygginger. Konstruksjonen av bilen er slik at det skal være så enkelt som mulig å tilpasse alle behov. Kontakt din nærmeste Ford forhandler for mer infomasjon om mulighetene som finnes.

Mange muligheter og inntil 7 seter

Single and Double Cab – Fra L1 til L5 (fra kort til kstra lang): plass til inntil 7 pseroner I Double Cab: Velg en Transit Chassis Cab and og du kan tilpasse den til å passe din bedrift behov.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Du liker kanskje også disse…

Top