Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Nyttekjøretøy > NYE TRANSIT CHASSIS CAB

NYE TRANSIT CHASSIS

Nye Ford Transit Chassis tilbyr det beste innen Transit-fleksibilitet. Bilen kan skreddersys for å passe dine jobb-behov, enten du trenger et flatt lasteplan, tipp, kjølebil eller nesten alt annet. Uansett behov, er dette den tøffeste, mest pålitelige og mest holdbare Transit Chassis noensinne.

Allsidig, pålitelig, effektiv

Den nye Transit Chassis er kontoret ditt på veien. Den er derfor bygget for å gi deg komfort, kraft og effektivitet, og viktigst av alt, pålitelighet.

En mer intelligent cruisekontroll

Sett ditt eget tempo med adaptiv cruisekontroll. Systemet kan identifisere gjeldende fartsgrense og opprettholder den. Avansert radarteknologi registrerer saktegående trafikk foran deg, og justerer farten automatisk ned for å opprettholde en forhåndsinnstilt avstand til bilen foran. Når trafikken har løst seg opp, vil bilen gjenoppta den forhåndsinnstilte farten.

Ford EcoBlue TDCi-motorer

Nye Transit har avanserte 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer, og er kraftigere og mer effektiv enn noensinne. Med 170 og 185 HK, har du nok av kraft.

New Transit Chassis Cab interior LCD screen close up

Nøkkelen til en mer tilkoblet verden

Den nye Transit Chassis er nå tilgjengelig med et FordPass Connect-modem*. Systemet gir en rekke nyttige fordeler, inkludert Wi-Fi hotspot** med opptil 4G hastighet for opptil 10 enheter, slik at du og passasjerene dine alltid kan være tilkoblet. Systemet kan også levere trafikkoppdateringer*** i sanntid direkte til ditt navigasjonssystem, slik at du kan unngå kø og komme raskest frem til din destinasjon. Du kan motta informasjon om bilens tilstand og få varsler hvis systemet oppdager at vedlikehold er nødvendig.

Et system som gir bedre sikkerhet for fotgjengere

Antikollisjonssystem med fotgjengeroppdagelse bruker radar- og kamerateknologi til å skanne veien foran bilen. Hvis det registrerer fare for kollisjon med en bil eller en fotgjenger, vil systemet varsle deg. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med opptil full styrke for å redusere skadeomfanget ved en frontkollisjon, eller til og med unngå kollisjon helt. Nødbremseassistanse (EBA) gjør at bilen oppnår maksimal bremseeffekt i nødsituasjoner. Systemet registrerer hvor hardt du trår på bremsepedalen, og påfører automatisk kraftigere bremsekraft dersom det er nødvendig.

New Ford Transit Chassis Cab side view

Transit påbygg og økt nyttelast

  • Flate, sterke rammer muliggjør en rekke forskjellige typer påbygg
  • Det er lettere å tilpasse når chassiet ikke er sveiset
  • Høyere tyngdepunkt for å klare store påbygg

Kapasitet opp til 7 personer

Enkelkabin L2 til L5 eller L3 dobbelkabin. Plass til opp mot 7 personer i dobbelkabiner. Velg en Transit Chassis modell som er perfekt for deg.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Ford Promotions

Vi har flere gunstige kampanjer

Les Mer

Du liker kanskje også disse…

Top