Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Nyttekjøretøy > NYE TRANSIT CHASSIS CAB

NYE TRANSIT CHASSIS

Nye Ford Transit Chassis tilbyr det beste innen Transit-fleksibilitet. Bilen kan skreddersys for å passe dine jobb-behov, enten du trenger et flatt lasteplan, tipp, kjølebil eller nesten alt annet. Uansett behov, er dette den tøffeste, mest pålitelige og mest holdbare Transit Chassis noensinne.

Allsidig, pålitelig, effektiv

Den nye Transit Chassis er kontoret ditt på veien. Den er derfor bygget for å gi deg komfort, kraft og effektivitet, og viktigst av alt, pålitelighet.

New Transit Chassis Cab showing adaptive cruise control

Gjør jobben litt enklere

Ny og innovativ teknologi gjør det enklere å være sjåfør i Transit chassis, løsningene er også energisparende. For eksempel kan den elektriske servostyringen justeres etter farten du holder. Mens den intelligente cruisekontrollen gjør kjøring på motorvei mindre slitsomt og mer økonomisk. Nå kan du også tilpasse en rekke av systemene i bilen ved å velge mellom de ulike kjøremodusene Normal, Glatt, Søle, Tauemodus, eller EcoModus.

Ford EcoBlue TDCi-motorer

Nye Transit har avanserte 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer, og er kraftigere og mer effektiv enn noensinne. Med 170 og 185 HK, har du nok av kraft.

New Transit Chassis Cab interior LCD screen close up

Nøkkelen til en mer tilkoblet verden

Transit Chassis cab er nå tilgjengelig med et FordPass Connect Modem§. Systemet gir tilgang til en rekke betydelige fordeler, inkludert opptil 4G Wi-Fi* for opptil ti enheter. Med trafikkoppdateringer i sanntid†† levert direkte til ditt SYNC 3-navigasjonssystem. Kombinert med FordPass pro appen kan du sjekke om dørene er låst og du kan låse opp eller igjen uten å være ved bilen. Du får også full oversikt over status på opptil 5 nyttekjøretøy samtidig, og du får beskjed når det er tid for service.

Et system som holder deg og, din last og dine medtrafikanter trygge

Kollisjonsvarsel med fotgjengeroppdagelse bruker radar- og kamerateknologi til å skanne veien foran bilen. Hvis det registreres fare for kollisjon med et kjøretøy eller en fotgjenger, vil systemet varsle deg. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med opptil full styrke for å redusere skadeomfanget ved en frontkollisjon, eller til og med unngå kollisjon.

New Transit Chassis Cab pre-collision assist graphic
New Ford Transit Chassis Cab side view

Velkjent fleksibilitet

Ford Transit Chassis Cab er kjent for sin fleksibilitet. Tilgjengelig med fire størrelser, den perfekte plattformen for en rekke spesialtilpassede påbygg. Med nyttelast på inntil 1.439kg er dette verktøyet for å få jobben gjort.

Kapasitet opp til 7 personer

Enkelkabin L2 til L5 eller L3 dobbelkabin. Plass til opp mot 7 personer i dobbelkabiner. Velg en Transit Chassis modell som er perfekt for deg.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Ford Promotions

Vi har flere gunstige kampanjer

Les Mer

Du liker kanskje også disse…

Top