Home > Fremtidige Biler > Nye Ford Transit Chassis Cab

NYE FORD TRANSIT CHASSIS CAB

KOMMER SNART

Nye Ford Transit Chassis er det ypperste innen Transit-fleksibilitet. Denne kan skreddersys for å passe dine spesielle jobb-behov, enten du trenger et flatt lasteplan, tipp, kjølebil eller nesten alt annet. Uansett behov, er dette den tøffeste, mest pålitelige og mest holdbare Transit Chassis noensinne.

Allsidig, pålitelig, effektiv

Den nye Transit Chassis  er kontoret ditt på veien. Det er derfor den er konstruert for komfort og holdbarhet, kraft og effektivitet, og viktigst av alt, pålitelighet.

New Ford Transit Chassis Cab detail of frame

Pålitelighet møter allsidighet

Den nye Transit Chassis er det ultimate innenfor tilpasningsklar pålitelighet. Kjøretøyet er presisjonsutviklet for å sikre at uansett hvilke krav du har, har du et perfekt grunnlag som du kan lage et skreddersydd kjøretøy fra. Med en nyttelastkapasitet på 2 577 kilo er dette et kjøretøy som er konstruert for å få alle slags jobber unna.

Avansert ny motorteknologi

Den nye Transit Chassis har en avansert 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotor, og er kraftigere og mer effektiv enn noen gang. Med 185 HK og 415 Nm dreiemoment, vil du garantert ha nok kraft. Motoren tilfredstiller de strenge Euro 6.2-utslippskravene. Man får ohgså mild hybrid (mHEV) for enda bedre drivstofføkonomi og reduserte CO2-utslipp.

New Ford Chassis Cab EcoBlue engine model
New Ford Transit Chassis Cab trailing another car

Teknologi med et formål

Ny Transit Chassis  er fylt med avansert teknologi utviklet for å hjelpe deg å arbeide smartere og mer effektivt. For eksempel tilpasser elektrisk strømassistert styring seg til skiftende forhold for å gjøre styringen lett og enkel ved lave hastigheter, og fastere ved høyere hastigheter. Mens den intelligente adaptive cruisekontrollen gjør lange kjøreturer på motorveien mindre slitsomme og mer økonomiske. Og med valgbare kjøremoduser, inkludert normal, glatt, gjørme/hjulspor, tauing/trekking og den nye øko-modusen, kan du skreddersy hvordan Transiten håndteres for å passe perfekt til oppgaven.

Nøkkelen til en mer tilkoblet verden

Den nye Transit Chassis  er nå tilgjengelig med et FordPass Connect-modem*. Systemet gir tilgang til en rekke betydelige fordeler, inkludert opptil 4G Wi-Fi*** for opptil ti enheter, slik at du og passasjerene dine alltid kan være tilkoblet. Systemet kan også levere aktuelle trafikkoppdateringer** direkte til SYNC 3-navigasjonssystemet, slik at du kan unngå trafikken og finne den raskeste veien til målet ditt. Du kan til og med overvåke statusen på kjøretøyet ditt og motta varsler hvis systemet oppdager at vedlikehold er nødvendig. 

A hand with mobile with FordPass App on screen and Chassis Cab
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top