Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Fremtidige Biler > Nye Ford Tourneo Connect

NYE TOURNEO CONNECT

KOMMER I 2018

 

Uansett om du vil ha fem eller syv fleksible seter, eller et kjøretøy som fungerer like bra på jobben som i fritiden, så er nye Tourneo Connect klar til å oppgradere kjøreopplevelsen din.

Bilen har et smart og fleksibelt setesystem. Den har også en lang liste med teknologier, både som standard og ekstrautstyr, som du vanligvis bare forventer å finne i dyrere personbiler. I tillegg kommer avanserte, men brukervennlige systemer som gir deg kontinuerlig handsfree-tilkobling, overvåking og kontroll av hastigheten, og systemer som bidrar til å beskytte fotgjengerne rundt deg.

Med oppdatert eksteriør og forbedret interiør i kupeen, økt effektivitet og 5 stjerner i NCAPs sikkerhetstest er nye Tourneo Connect et fornuftig valg, uansett hvem eller hva du skal frakte fra A til B.

Smart teknologi, intelligente seteløsninger

Uansett om du vil ha fem eller syv fleksible seter, eller et kjøretøy som fungerer like bra på jobben som i fritiden, så er nye Tourneo Connect klar til å oppgradere kjøreopplevelsen din

Oppdateringene av eksteriøret omfatter nye felger, frontlykter og grillNew Red Ford Tourneo Connect parked
Gjenkjenner og reagerer på trafikkskilt.

Gjenkjenner og reagerer på trafikkskilt

Nye Tourneo Connect leveres nå med intelligent hastighetsbegrenser som gir deg bedre kontroll over hastigheten, slik at du kan konsentrere deg om veien. Først registrerer kameraet for trafikkskiltgjenkjenning automatisk den gjeldende fartsgrensen (når aktivert). Deretter setter systemet din maksimale hastighet til den fartsgrensen.

SYNC 3. For en enkel handsfree-opplevelse

Ford SYNC 3 er et avansert system som gir deg muligheten til kontinuerlig tilkobling og kontroll over telefonen, musikken og navigasjonssystemet. Velg mellom stemmestyring eller en 6’’ berøringsskjerm med farger og knip-og-sveip-bevegelser for intuitiv navigasjon. Live TrafficFordPass with Live Traffic kan hjelpe deg med å unngå trafikkork. Du kan til og med åpne en liste med lokale restauranter bare ved å si "Jeg er sulten".

SYNC 3: tilkobling med stemme- og berøringsstyring
Ford Fold Flat-seter gir ekstra fleksibilitet

Fleksible seter

En genial seteløsning som inkluderer Ford Fold Flat System gjør det enkelt å organisere bilens interiør for frakt av passasjerer, bagasje og plasskrevende eller lange gjenstander, eller en kombinasjon av alt dette.

I 5-seters utgaven av Tourneo Connect er den andre seteraden delt 60/40. Legger man ryggen på setene helt ned kan de veltes forover slik man får ekstra stort bagasjerom. Hvis du trenger enda mer plass til tunge, plasskrevende gjenstander, kan setene raskt og enkelt fjernes i sin helhet.

I Grand Tourneo Connect med 7 seter får du Ford Fold Flat System som gir enda større fleksibilitet. Med dette smarte systemet felles de 60/40-delte setene ned og veltes forover inn i fotbrønnen så du får et helt flatt lasterom. Tredjeraden med 50/50-delte seter kan også felles ned så de ligger flatt.An ingenious seating arrangement includes the Ford Fold Flat System to make it easy to arrange the inside of your car to carry passengers, luggage, bulky or long items, or a combination of them all.

Et system som hjelper til med å beskytte fotgjengere

Kollisjonsvarslingssystemet med fotgjengerregistrering registrerer kjøretøy og fotgjengere foran på veien, eller som kan komme til å krysse foran bilen, og varsler om at de er der. Hvis du ikke reagerer, aktiverer systemet bremsene automatisk. Denne nye teknologien er beregnet på å hjelpe til å redusere alvorligheten av ulykker, eller å unngå dem helt, og fungerer i hastigheter opptil 80 km/t.

Smart teknologi advarer deg hvis det er noe i veien foran deg, og aktiverer bremsene automatisk hvis du ikke reagerer
 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top