Home > Fremtidige Biler > Nye FORD KUGA

NYE FORD KUGA

KOMMER TIDLIG 2020

Nye Ford Kuga kombinerer elegant styling og allsidig kapasitet, alt drevet av en effektiv ladbar hybrid motor med over 50km elektrisk rekkevidde (målt etter den nye og strengere WLTP testmetoden). Elegant, moderne design på utsiden. Smart plassutnyttelse  på innsiden. Det beste fra alt i én pakke.

Nye Ford Kuga ladbar hybrid kjører over en bro

Frihet til å bare kjøre

Intelligent adaptiv cruisekontroll holder deg i den hastigheten du velger. Hvis den innebygde RADAR-sensoren oppdager en bil foran, bremser den bilen for å opprettholde en trygg avstand. Når veien er klar igjen, akselererer systemet automatisk opp til den valgte hastigheten. I tillegg bidrar filskiftevarsleren til å forhindre utilsiktede forflytninger mellom filene, slik at de lange reisene blir enda mer komfortabel.

Det beste fra begge verdener

Uansett hvor du skal, bruker nye Kuga ladbar hybrid to strømkilder for å få deg dit mer effektivt enn noensinne, og den har over 50km elektrisk rekkevidde (målt etter den nye og strengere WLTP testmetoden). Et avansert elektrisk drivverk lar deg ta kortere turer med null utslipp, og kan lade alle steder du har tilgang til strømnettet. For lengre turer sikrer en 2,5l Duratec bensinmotor at du kan kjøre så langt du vil, og bidrar til å lade batteriet mens du kjører. Denne ladbare hybriden er et kompromissløst alternativ, og leverer det beste fra begge verdener.

Nye Ford Kuga ladbar hybrid lader hjemme
A hand with mobile phone with FordPass App

Åpne opp for en verden av tilkoblingsmuligheter

Nye Kuga er nå tilgjengelig med et FordPass Connect-modemFordPass connect - New Kuga, som gir deg et bredt utvalg av nye funksjoner og tar kjøreturene dine til et nytt nivå. Få 4G LTE wi-fiWi-Fi hotspot - New Kuga for opptil ti enheter, send reisemål direkte fra telefonen din til navigasjonssystemet i bilen din, og få sanntids trafikkoppdateringerLive Traffic - New Kuga underveis. Avanserte fjernstyringsfunksjoner lar deg kontrollere og overvåke din helt nye Kuga, uansett hvor du er. Bruk telefonen til å finne bilen, låse den eller låse den opp, og til og med starte motoren med fjernstyring for å varme den opp på kalde dager.

Fleksible seter som kan tilpasses dine behov

Nye Kuga er designet for å være klar for alt, med dynamisk nytt interiørdesign som gir deg frihet, og tilpasser seg enhver kjøretur. Trenger du mer bagasjeplass for en lengre reise, eller foretrekker du luksusen ekstra benplass bak gir? Fleksible bakseter glir fremover eller bakover for å tilpasses dine behov, så du har ingen problemer med å pakke med deg det du trenger.

All New Ford Kuga back seats with woman adjusting them
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top