Home > Finansiering > Søk om finansiering > Hvordan finansiere din Ford
alt

HVORDAN FINANSIERE
DIN FORD

Se oversikten over alle våre biler og finn ut hvilken bil som passer best for deg

Se alle våre biler

Lær mer om Ford Credits finansieringsløsninger og se hva som passer deg best

Se våre Finansieringsløsninger

Når du vet hvilken bil som passer deg kan du gå til Bygg din Ford og velge akkurat de spesifikasjonene du ønsker med gjeldende priser. Du kan da også søke om finansiering fra Ford Credit

Bygg din Ford og søk om Finansiering

Neste steg er å besøke din Ford Forhandler og diskutere ditt kjøp med en av våre selgere. Ta med førerkort om du ønsker å prøvekjøre. Ta også med følgende dokumenter om du samtidig ønsker å søke om og få bekreftet finansieringen:

 • Lønnsslipp siste 3 måneder

 • Førerkort eller pass

Om du har bygget din bil online ved å bruke  Bygg Din Ford løsningen eller har søkt om finansiering online, vil vår selger hjelpe deg med enhver endring du ønsker slik at du blir helt fornøyd.

Når du er helt fornøyd og alt er på plass kan du signere finansieringsavtalen med Ford Credit. Den inkluderer:

 • Bilens kjøpspris

 • Finansieringsinformasjon som månedsbeløp, betalingsplan, gebyrer/betingelser og vilkår

Vår selger vil også kunne hjelpe deg med forsikring og service- og vedlikeholdsavtale på bilen.

Finn Forhandler

 • Finansiering forutsetter kredittgodkjenning gitt av Ford Credit Norge. Det tas forbehold om trykkfeil i annonserte finansieringstilbud på web og i trykte medier.

  Din sikkerhet
  Ford Credit er medlem av Finansieringsselskapenes Forening (FINFO), dette er en bransjeforening for finansieringsselskaper med konsesjon for å drive finansieringsvirksomhet i Norge. Ford Credit i Norge sitt juridiske navn er Forso Norge NUF, som er filial av Forso Nordic AB et finansieringsselskap etablert i Sverige med svensk konsesjon. Ford Credit reguleres av og følger både svensk og norsk lovgivning som for eksempel Personvernloven, Finansieringsvirksomhetsloven og Anti Hvitvaskingsloven. Alle kunder har mulighet til å sende skriftlig klage  direkte til oss dersom de skulle ha noe å utsette på våre tjenester. Alle som klager til oss skal så snart som mulig få skriftlig bekreftelse på at vi har mottatt klagen og informasjon om forventet saksbehandlingstid. Om vi ikke kan ta klagen din til følge, så vil du få en skriftlig begrunnelse og informasjon om mulighetene for å bringe saken inn for Finansklagenemda. Informasjon om klage og behandling hos Finansklagenemda finner du her http://www.finkn.no/.

  Rettferdig kundebehandling
  Et av Ford Credits kjerneprinsipper er korrekt og rettferdig behandling av våre kunder. Dette er en av hjørnestenene for hvordan vi utfører vår virksomhet og er en del av vår organisasjonskultur. Dersom du på noe tidspunkt opplever at vi ikke har levd opp til dette prinsippet ber vi deg kontakte oss.

  Før du tar beslutning om å forplikte deg til en finansieringsavtale må du vurdere om du har råd til å påta deg betalingsforpliktelsen, forutsatt at det ikke dukker opp uventede hendelser som kan medføre at din økonomiske situasjon forverrer seg slik at dette blir vanskelig.

  Reservasjon markedsføring
  Ford Credit vil ikke overføre/selge dine personopplysninger til eksterne organisasjoner. Dersom du har signert for at du ønsker å motta reklame/gode tilbud fra bilforhandler eller andre kjente partnere, kan du senere reservere deg mot dette ved å ta kontakt med oss via en sikker nettside: Kontakt oss eller telefon 66997085. Åpningstid er mandag til fredag 09.00-16.00

  I og med kundeforholdet du har med oss, så kan vi ihht lov sende deg tilbud/drive markedsføring på tilsvarende produkter. Dette gjelder som om du har reservert deg i sentralt reservasjonsregister. Du kan imidlertid også reservere deg i forhold til oss. Gi i tilfelle beskjed via en sikker nettside: Kontakt oss eller telefon 66997085. Åpningstid er mandag til fredag 09.00-16.00

  Ford Credit er en del av Forso Nordic AB, registrert i Norge (orgnr. 992 557 583) og Sverige (orgnr. 556739-4894).
  Registrert forretningsadresse: Lienga 2, 1410 Kolbotn.
  Forso Norge NUF er underlagt konsesjon gitt av Finanstilsynet.

Top