HELT NYE FORD E-TOURNEO COURIER

SMARTE LØSNINGER. PLASS TIL EVENTYR

Velg mellom plass til to eller fem, og pakk med deg utstyr til en langhelg. Du kan dra på både store og små eventyr, helt elektrisk. Med SUV-utseende, smarte tilkoblings og flere fleksible løsninger. Samme hva du ønsker at den skal være. Uansett hvor du er.

HELELEKEKTRISK

Effektiv helelektrisk drivlinje

Full Hybrid Icon

100 kW / 136 HK


7,4 kWV769 AC Charging Single / 11 kWV769 AC Charging Three AC-lading


100 kW DC-hurtiglading


Opptil 700 kg tilhengervektMax. towing varies based on cargo Torque and towing attributes

PRODUKTFORDELER

Ford Tourneo Courier Active Green rear 3/4 view

PLASS

E-Tourneo Courier gjør transport av folk og utstyr kult! Med god plass i en kompakt bil som trives i byen, er den klar for eventyr. Overraskende stor på innsiden – de sammenleggbare baksetenes allsidighet og massevis med oppbevaringsmuligheter betyr at det er enkelt å pakke med seg alt utstyret du måtte trenge til ditt eventyrMax. towing varies based on cargo.

Ford Tourneo Courier Back seat view

KOMFORT

Tourneo Courier handler om komfort, kapasitet og masse muligheter. Baksetene er enkle å folde ned for å frigjøre opptil 2 162 liter med bagasjeplass når du bruker 2-seter – det er mer enn nok plass til selv de mest eventyrfylte helgene. Med alle setene oppreist frakter den lett fem passasjerer. Flott til hverdagen eller på tur med venner eller familie.

Ford Tourneo Courier Interior view

TILKOBLEDE LØSNINGER

E-Tourneo Courier har en 8"-berøringsskjerm med SYNC4V769 Voice-operated systems-infotainment, sammen med FordPass Connect-modem. Når det kobles til smarttelefonen via FordPass-appen, gir modemet deg tilgang til en rekke funksjoner, inkludert posisjonssporing, bilens tilstand, drivstoffnivåer, ekstern låsing og opplåsing med mer.

Ford Tourneo Courier Cactus Grey rear 3/4 view

E-TOURNEO COURIER

Hold meg oppdatert

Nyttige linker for å komme videre