Home > Personbiler > NYE ECOSPORT
Pris fra Gross Retail Price (PV)

NYE FORD ECOSPORT

 

Et robust, moderne utseende og stil kombinert med

praktiske funksjoner og egenskaper. Og et attraktivt, velbygd og intelligent designet interiør kompletteres med en rekke viktige, smarte teknologier.

Ny, særpreget og sporty: gjør deg klar for nye EcoSport.

Valgets kval...

Å endre farge er enkelt, å bestemme seg er vanskelig.

New Ford EcoSport ST-Line Interior

Selvsikker kjøring? Det er innebygget.

Så snart du setter deg bak rattet er du sjef over en rekke avanserte systemer for førerassistanse, alt fra en forhøyet førerposisjon. Intelligent firehjulstrekk (AWD)AWD-Available leverer eksepsjonelle kjøreegenskaper under skiftende forhold. Bakkestartassistanse hindrer at bilen ruller bakover ved bakkestart. LED-kjørelys kombinerer høy synlighet med høyt stilnivå.

Ytelse og effektivitet. Du kan glede deg over begge deler.

EcoSport leveres med et utvalg av tre innovative og avanserte motorer. Det første alternativet er en 1,0 liters EcoBoost bensinmotor, seksdobbel vinner av International Engine of the YearTooltip. Med kraftalternativer på 125 HK og 140 HK får du kraften til en 1,6 liters motor, med enestående drivstofføkonomi og lave CO2 utslipp. En 1,5 liters TDCi dieselmotor gir 100 HK og CO2-utslipp på kun 107 g/km. Og en turboladet 1,5 liters EcoBlue dieselmotor tilbyr en kraft på 125 HK med CO2-utslipp fra 119 g/km.

Ford EcoSport EcoBoost Engine of the Year 2017
New Ford EcoSport SYNC 3 display

Praktisk møter intelligent.

I nye Ford EcoSport er hver eneste funksjon og teknologi der av gode grunner, og alt er designet for å gjøre kjøreturene dine hyggeligere. Med Ford SYNC 3 kan du være tilkoblet til enhver tid. Du kan også kontrollere telefonen din, musikken og navigasjonssystemet med intuitive stemmekommandoer eller en 8-tommers fargeberøringsskjerm. Og et B&O PLAY lydsystem på 675-watt leverer en fyldig, kraftfylt lydopplevelse gjennom ikke mindre enn 10 høyttalere. Med gjennomtenkte grep som oppvarmede ratt og seter som kan justeres fire veier, kan du være sikker på å få en avslappende, men stimulerende, kjøretur hver gang du legger ut på veien.

For din sikkerhet

Din sikkerhet og beskyttelse er prioritert. Det er derfor nye EcoSport leveres med teknologier og systemer som er designet for å beskytte deg, passasjerene dine og kjøretøyet ditt. Blokkeringsfrie bremser, elektronisk stabilitetskontroll, antispinnsystem og dekktrykkovervåkningsystem er bare noen av nøkkelfunksjonene. I tillegg er det installert omfattende sikkerhetsfunksjoner i form av front-, side-, kne- og gardinkollisjonsputer. Av disse og flere andre gode grunner er bilen tildelt en 4-stjerners Euro NCAP-vurdering.

Rear view of Ford EcoSport in city street
New Ford EcoSport rear storage and folded seats

Imponerende fleksibilitet.

Med nye EcoSport får du et overraskende romslig interiør. Den smarte utnyttelsen av rom og bagasjeplass blir enda bedre av at baksetene kan foldes sammen og deles i to i et 60/40-forhold. Et "vipp-og-velt"-system gjør det mulig å folde sammen putene helt for enklere innlasting av bagasje. Og et justerbart lastegulv kan festes i tre posisjoner: ideelt når du ikke ønsker å legge ting oppå hverandre.

Alle NYE ECOSPORT-varianter

Sammenlign modeller (PDF)
Promo

 

Vi har flere gunstige kampanjer

Les mer

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Du liker kanskje også disse…

Top