LADING

Alt du trenger å vite om lading av din nye Mustang Mach-E.

 

LADING HJEMME

Å lade Mustang Mach-E hjemme er like lett som å lade en mobiltelefon. Vi anbefaler Ford Connected ladeboks, som tilbyr smart, sikker, enkel og rask lading. Veggboksen har også blitt designet for å fungere sammen med FordPass-appen, som gjør deg i stand til å fjernstyre ladingen din.

LADING HJEMME MED LADEBOKS

Ford Connected ladeboks er den smarteste, beste, sikreste og raskeste løsningen for lading hjemme. Den kan gi deg mer enn 32 km rekkevidde hver time, og vil fullade bilen over natten. Vi kan hjelpe til med å installere en Ford ladeboks gjennom spesialiserte installatører (defa.no).

HOLD MEG OPPDATERT

LADING HJEMME MED STIKKONTAKT

Du kan også koble bilen til en industrikontakt hvis du har dette tilgjengelig hjemme. Dette gir opptil 15 km rekkevidde per time. Vennligst forsikre deg om at stikkontaktene er kontrollert av en profesjonell elektriker. Dersom det legges opp til regelmessig lading fra det normale strømuttaket, skal kontakten forsynes fra en egen kurs med maks 10A sikring. Kursen skal være beskyttet av en egen jordfeilbryter type B. Husk oppheng av ladekabel i kurv eller krok.

OFFENTLIG LADING

Mustang Mach-E er klargjort for både AC- og DC-lading, og kommer med 5 års kostnadsfri tilgang til FordPass-ladenettverket med over 150 000 tilgjengelige ladepunkter over hele Europa.

Ford er også en av gründerne bak IONITY, et hurtigladenettverk som vil kunne skilte med over 400 ladestasjoner og 2400 ladepunkter langs europeiske motorveier innen utgangen av 2020.

IONITY-LADENETTVERKET

IONITY gir deg tilgang til de hurtigste lademetodene på markedet. 150 kW hurtigladere er i stand til å gi deg rundt 119 km rekkevidde på 10 minutter. Perfekt for småstopp langs motorveien, hvor du kjapt kan fylle opp batteriet mens du får deg en kaffe eller matbit.

OFFENTLIGE LADEPUNKTER

Offentlige ladepunkter passer ypperlig når du er på farten, og gir deg ofte hurtigere lading enn du har tilgang til hjemme. AC-baserte offentlige ladepunkter gir deg mellom 10 og 80 % lading i løpet av 7,2 timer. DC-ladere (50 kW), på sin side, kan gi deg 10–80 % lading på 90 minutter. Perfekt når du trenger en opplading på farten.

OPPTIL 610 KM REKKEVIDDECX727 RWD Targeted Range

Ingen flere stopp ved bensinpumpen.

PLANLEGG DIN REISE

HVA PÅVIRKER REKKEVIDDEN?