Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Personbiler > FOCUS
Pris Fra Gross Retail Price (PV)

NYE FORD FOCUS ECOBOOST HYBRID

Elegant styling, premium materialer, generøst interiør og nå også med EcoBoost hybrid-motor. 

Nye Ford Focus leverer mer kraftTooltip, 20 % raskere akselerasjon og 10 % mer drivstoffeffektivitetEcoBoost-motorer. Slik at du kan nyte forbedrede prestasjoner med reduserte utslipp.

Valgets kval...

Å endre farge og karosseritype på din Ford er enkelt. Men å bestemme seg er vanskelig.

 

New Ford Focus ST-Line exterior 360 animation

Hvilken er den rette for deg?

Ytelse og effektivitet

Focus er bygget for å levere gode kjøreegenskaper og suveren drivstofføkonomi. Og nå, for å hjelpe til med å redusere utslippet og samtidig forbedre kraft og effektivitet ytterligere, er den tilgjengelig som EcoBoost hybrid. Dette er en del av Fords plan om å levere 14 elektrifiserte kjøretøy innen slutten av 2020.

Ytelse

 

Ford Kuga EcoBlue diesel engine

En ny standard for dieselmotorer

Ford Focus er tilgjengelig med 1.5 og 2.0 liter EcoBlue motorer med siste dieselteknologi for bedre ytelse, dreiemoment og kraft

1,5- og 2,0-liters Ford EcoBlue dieselmotorer er svært avanserte, turboladete motorer som leverer målbar forbedret effektivitet og ytelse. Disse nye motorene kan forbedre drivstoffeffektiviteten, er mer responsive og mer stillegående enn noen gang.

Ford Kuga EcoBlue diesel engine

Kompromissløs ytelse

De nye og forbedrede 1,0- og 1,5-liters Ford EcoBoost bensinmotorene er designet for å gi deg all den kraften du ville forventet av langt større motorer. Ford EcoBoost-teknologien leverer ytelse som er rask, responsiv og givende. For å forbedre effektiviteten, er begge motorene utstyrt med automatisk sylinder-kutt. Den skrur av en sylinder når behovet for dreiemoment er lavt, slik som ved jevn kjøring på en motorvei. Når behovet for dreiemoment øker, vekkes sylinderen til live igjen, og gir deg den kraften du trenger.

Teknologi med hensikt

Focus er bygget for å forbedre kjøreopplevelsen din på alle måter. 

Neste generasjons bil er tettpakket med funksjoner, som førerassistent-teknologier inkludert adaptiv cruisekontroll med stopp/start og filsentrering, samt en helt ny versjon av parkeringsassistenen. Disse smarte teknologiene hjelper deg å styre akselerasjon, bremsing – ja, til og med styring. Det er  teknologi som er så uanstrengt og nyttig at du kommer til å lure på hvordan du klarte deg uten. 

Komfortabel og tilkoblet

Rene linjer og et sporty utseende. Interiøret i Focus er mer komfortabelt, romslig og stilig enn noensinne. Uansett hvor du befinner deg, kan du koble deg til din Focus via FordPass-appen, som er designet spesielt for tilkoblede, modem-aktiverte biler som denne. Husker du ikke hvor du parkerte? Se din Focus på kartet i appen. Hvis du har glemt å låse den, er det bare å fjernlåse fra FordPass. Dette er bare begynnelsen på de smarte funksjonene FordPass låser opp.

Din sikkerhet. Vår prioritet.

En rekke smarte teknologier er designet for å beskytte deg, familien din og andre brukere av veien. For eksempel kan Anti-kollisjonssystem som også ser fotgjengere og syklister advare deg om potensielle kollisjoner, og til og med aktivere bremsene automatisk hvis du ikke reagerer i tide.

New red Ford Focus pre-collision assist

Plass til absolutt alt

Det helt interiøret benytter hver kvadratmillimeter plass for å gi deg den mest allsidige Focus noensinne. Det er generøst med plass til voksne både foran og bak i bilen, så til og med de høyeste passasjerene vil ha det komfortabelt. Baksetene deles 60/40 og kan foldes nesten helt flatt for å gi maksimal plass til bagasjen din. Og det er et justerbart lastegulv i bagasjerommet, som kan heves for å gi deg et skjult oppbevaringsrom, eller det kan senkes for å øke plassen. Bagasjeromsplassen til stasjonsvognen er på opptil 608 liter, og hele 1653 liter med baksetene nedfelt. 

Alle FOCUS -varianter

Sammenlign modeller (PDF 10.2MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top