Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Personbiler > FOCUS RS
Pris Fra Gross Retail Price (PV)

En imponerende visjon. En potent kraft

Ford Focus RS interior view

Maksimal kontroll i svingene

Ford Performance firehjulstrekk (AWD) med dynamisk dreiemomentkontroll leverer over 1 G sideveis akselerasjon, i tillegg til usedvanlig godt grep og ekstremt presis respons under pådrag i svingene.

Systemet bruker elektronisk styrt dobbel clutch som balanserer dreiemomentet fra motoren mellom bakhjulene for å tilpasses underlag og kjøreforhold. Denne intelligente teknologien muliggjør kontrollerte overstyringsdrifter på bane.

Gå håndfri med SYNC 3

SYNC 3 er vår mest avanserte versjon til nå. Den er raskere og enklere å bruke, med utvidet stemmestyring og enda mer funksjonalitet. Det nye grensesnittet har større ikoner for økt brukervennlighet, og den 8-tommers berøringsskjermen har nå knip-og-sveip-muligheter som du ellers finner på smarttelefoner og nettbrett, for enda mer intuitiv navigering. SYNC 3 støtter også AppLink, Apples CarPlay og Android AutoMobile Data Charges, for å vise informasjon fra smarttelefonen din på berøringsskjermen.

Ford Focus RS SYNC 2 touchscreen in detail
Ford Focus RS 2.3-litre EcoBoost engine in detail

Avansert 2,3-liters EcoBoost motorteknologi

2,3-liters EcoBoost-motorens revolusjonerende teknologi inkluderer direkte drivstoffinnsprøytning, variabel tidsstyring for doble variable kamaksler og twin-scroll-turbolader.

Med tuning og kalibrering spesielt for Focus RS, er resultatet en maksimal effekt på 350 HK og et maksimalt dreiemoment på 440 Nm (470 Nm overlboost).

Høy respons i det nedre området kombineres med høy trekkraft i mellomområdet. I det øvre området går turtallet helt til 6800 r/min.

Samordnede sikkerhetssystemer aktiveres på brøkdelen av et sekund

Focus RS er utstyrt med et avansert intelligent beskyttelsessystem (IPS), som samordner flere sikkerhetssystemer for å beskytte deg og dine passasjerer. I tillegg til et energiabsorberende karosseri, finnes det en rekke kollisjonsputer som beskytter alle som sitter i bilen. Rattstammen og pedalene er også designet for å kollapse vekk fra føreren, og reduserer dermed muligheten for skader hvis det skulle skje en ulykke.

Blue Ford Focus RS on a road rear angle

Alle FOCUS-varianter

Sammenlign modeller (PDF)
Promo

 

Vi har flere gunstige kampanjer

Les mer

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Du liker kanskje også disse…

Top