Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Personbiler > NYE EDGE
Pris fra Gross Retail Price (PV)

NYE FORD EDGE

Kraftig ytelse, lekkert design,
avanserte teknologier

Nye Ford Edge er en SUV for deg som ikke har noe problem med å skille deg ut. Et moderne eksteriørdesign gjør at nye Edge skiller seg ut i mengden, og det lekre og romslige interiøret som gir deg en følelse av tilfredshet. Avanserte teknologier gjør deg mer tilkoblet og tryggere, designet for å heve kjøreopplevelsen din på alle måter.

Valgets kval...

Å endre farge og karosseritype på din Ford er enkelt. Men å bestemme seg er vanskelig.

 

Vist modell er ST-Line

New Ford Edge product film

Komfortabel kjøreopplevelse

Nye Ford Edge inkluderer en samling av avanserte teknologier som eksisterer kun for å forbedre kjøreopplevelsen din. Banebrytende systemer inkluderer adaptiv cruisekontroll med køassistent og filsentrering. Disse systemene arbeider sømløst sammen for deg, og gjør det mulig for deg å nyte alle kjøreturer.

Utviklet etter de mest rigide standarder

Nye Edge er en fusjon av smart design og omhyggelig sans for detaljer. Nye motorer, inkludert den presisjonskonstruerte 4-sylindrede 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotoren, kombinert med en 6-trinns manuell eller 8-trinns automatgirkasse med roterende girskifthjul. Resultatet: en kraftig og effektiv SUV med kjøredynamikk som gir deg eksepsjonell trygghet og tilstedeværelse på veien.

Bygget for komfort

Upåklagelig kvalitetshåndverk og materialer av høyeste kvalitet gir en prestisjefølelse fra det øyeblikket du setter deg inn i nye Edge. FordPass Connect-modem gir en tilkobling som gjør det å eie en Ford bedre enn noen gang. Og et skreddersydd, 1000-watts lydsystem med 12 høyttalere fra B&O gir deg følelsen av å sitte i et konserthus.

Avanserte sikkerhetssystemer

Nye Ford Edge har en rekke smarte sikkerhetssystemer som arbeider sammen for å for å holde deg, familien din og andre brukere av veien så sikre som mulig. Noen teknologier, inkludert kollisjonsputer i hele interiøret, hjelper til med å beskytte familien din dersom det skjer en ulykke. Andre, som anti-kollisjonsystem, er der for å hjelpe til med å forebygge ulykker i det hele tatt.

Animation of Ford Edge car trailing another car with Pre-Collision assist
Ford Edge foldable back seats

Ikke glem igjen noe

Enten du stikker av for en velfortjent ferietur, skal stor handle, eller har planlagt en runde golf, har nye Ford Edge plass til alt du trenger. Selv de høyeste passasjerene har benplass nok til å strekke ordentlig ut i baksetet. Og tillegget av et valgfritt, avtagbart hengerfeste og takrails, øker bilens allerede imponerende bagasjekapasitet.

Alle NYE EDGE-varianter

Sammenlign modeller (PDF)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top