NYE FORD RANGER WOLFTRAK

Den nye Ford Ranger Wolftrak-pickupen er tro til sitt opphav – den later ikke som. 

Med matt svarte lettmetallfelger og sportsbar i kombinasjon med standardfargen Conquer Grey, oser Wolftrak av robusthet og styrke.

Men under eksteriøret befinner deg seg en kraftpakke som er klar til å yte. Den avanserte 2.0L EcoBlue-motoren med 170 HK leverer rikelig med kraft. Og med ti-trinns automat garanteres en stødig Ranger for røff bruk, med nyttelast på opptil 1000 kg og slepekapasitet påTooltip 3,5 tonn.

 

SE HVA SOM GJØR DEN SÅ SPESIELL

SE HVA RANGER KAN GJØRE

Ranger Wolftrak driving in the mountains

PRODUKTFORDELER

Ford Ranger Wolftrak side view

ET UTSEENDE SOM IKKE BEDRAR

Minst like tøff som den ser ut – nye Wolftrak tar Rangers røffe og robuste styling opp et hakk. I Sea Grey eller Conquer Grey-karosserifarger fremstår det oppgraderte eksteriøret både nedtonet og betryggende robust. 17-tommers matt svarte aluminiumsfelger komplementeres av matchende grill, stigtrinn, speilhus, dørhåndtak, den fremre sliteplaten og den store sportsbaren i samme farge. All-terrain dekk og differensiallås som standard understreker og bekrefter Wolftraks offroad-renommé. Tilgjengelig som Double Cab- eller Rap.Cab-karosseri, begge med spray-in bed liner som gir maksimal beskyttelse mot alt du trenger å transportere.

ØNSK KRAFTPAKKEN VELKOMMEN

 

Wolftraks forbedrede interiørstyling tilbyr mer enn en overlegent komfortabel kupé. FordPass Connect-modemet sørger for at du er tilkoblet, sammen med navigasjon, Live Traffic og integrasjon med smarttelefon. Unike detaljer, som Wolftrak detaljer på instrumentpanelet, bekrefter at du sitter i en særegen Ford Range. Og under støvlene gir robuste allværsgulvmatter ekstra beskyttelse med finesse. Dette gjør deg i stand til å kontrollere forholdene på innsiden av Wolftrak, selv når været herjer på utsiden.

* Live Traffic og lokal fareinformasjon er inkludert i den første prøveperioden etter å ha kjøpt en ny Ford. Deretter påløper et lisensgebyr.

Ranger Wolftrak interior dashboard view

Bruk linkene under for å få mer informasjon