NYE FORD RANGER STORMTRAK

Vi introduserer et nytt og unikt innslag i premiumsegmentet av pickuper. Med sitt distinikte utseendet og tilstedeværelse lever nye Ford Ranger Stormtrak opp til Wildtrak-tradisjonen – og vel så det. 

I den eksklusive fargen Rapid Red, sorte aluminiumsfelger og fremtredende Stormtrak-dekaler får bilen et vågalt uttrykk. Stormtrak drives av den annerkjente og avanserte 2.0L Ford Ecoblue motoren med 213 HK og ti-trinns automatgirkasse, som bekrefter at denne pickupen er et vaskeekte terrengkjøretøy. Like velegnet og komfortabel i bygater og motorveier som på oppkjørte stier og skogsveier. 

SE HVA SOM GJØR DEN SÅ SPESIELL

SE HVA RANGER KAN GJØRE

Ranger Stormtrak

PRODUKTFORDELER

Ford Ranger Stormtrak side view

PROPPFULL AV UTSTYR

Laget for å gjøre inntrykk – Stormtrak vekker oppsikt hvor enn du tar turen, og byr også på mye utstyr som standard. Unike 18-tommers svarte aluminiumsfelger i kombinasjon med et kraftfullt utseende gir et slående utrykk. Enten du velger Frozen White, Blue Lightning eller Stormtraks unike Rapid Red-lakk, vil designdetaljene i svart i kombinasjon med Stormtrak dekalene skape perfekt harmoni. Elektrisk rulledeksel kommer som standard sammen med lasteromsinndeler til lasterommet,Tooltip for å gi deg den mest sømløse brukeropplevelsen. 

PÅ INNSIDEN

Stormtrak sitt tøffe eksteriør gjenspeiles også i bilens interiør. Seter i premium-skinn med racing-røde detaljsømmer, opplyste sparkeplater og unike Stormtrak-dekaler sørger for at du både skiller deg ut, men også at du sitter komfortabelt. Fra førersetet har man enkel tilgang til massevis av teknologi, med SYNC 3 berøringsskjerm som blant annet tilbyr navigasjon, trafikkskiltgjenkjenning og visning av ryggekamera. I bakgrunnen jobber FordPass Connect med å holde deg tilkoblet til verden på utsiden.Tooltip

Ranger Stormtrak interior dashboard view

Bruk linkene under for å få mer informasjon