NYE FORD RANGER MS-RT

MS-RT tar vår allerede eksepsjonelle Pick-Up til neste nivå. Dette er den første spesialbygde varianten av Ranger som er tilgjengelig direkte fra din Ford forhandler. MS-RT tar virkelig vår eksepsjonelle Pick-Up til et nytt nivå! Ranger MS-RT er drevet av vår annerkjente 2.0L Ford EcoBlue motor med 213 HK, og er tilgjengelig bade som Double Cab og RapCab.

SE HVA SOM GJØR DEN SÅ SPESIELL

SE HVA RANGER KAN GJØRE

Ranger MS-RT

VELG MODELL

PRODUKTFORDELER

Ford Ranger MS-RT side view

REDEFINERER RANGER

Ombyggerpesialisten MS-RT møter premium pick-upen Ford Ranger. Nye Ford Ranger MS-RT har et helt unikt body-kit, og 20“ eksklusive OZ Racing aluminiumsfelger. I body-kitet finner vi en unik MS-RT støtfanger med karbon effecter rundt grill innfatningen og tåkelysene, brede hjulbuer foran og bak, samt et unik sideskjørt lakkert i bilens farge. Den er tilgjengelig med vår anerkjente 213HK dieselmotor, og kommer både som RapCab og Double Cab. Ranger MS-RT er også kompromissløs når det kommer til praktikalitet, med nyttelast på over 1 tonn, og en trekk kapasitet på opp til 3.5 tonn. Bilen er tilgjengelig i fargene Sea Grey, Frozen White og Agate Black.

DRAMAET FORTSETTER PÅ INNSIDEN

Da steget over de unike MS-RT innstegslistene, og gjør deg selv komfortabel i et redefinert interiør  som er proppfult av MS-RT detaljer: Fra seteryggen helt ned til gulvmattene. Dette i kombinasjon med SYNC 3 som tilbyr en 8” berøringsskjerm, navigasjon og ryggekamera. Dette gjør førermiljøet i nye Ranger MS-RT bade helt unikt, og veldig komfortabelt. Som kronen på verket har du også MS-RT plaketten som bekrefter at dette er en spesiell bil som produseres i begrenset opplag.

Ranger MS-RT interior view of seats

Bruk linkene under for å få mer informasjon