Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Opplev Ford > Om Ford > Ford Blog > Ford med ny tyverialarm på mobilen for nyttekjøretøy
Hand with phone detail

Ford med ny tyverialarm på mobilen for nyttekjøretøy

Nå kan du i realtid bli varslet på mobiltelefonen dersom noen forsøker å bryte seg inn i ditt nyttekjøretøy.

Ford har som den første i nyttekjøretøysegmentet utviklet vaktmodus og integrert den i FordPass Pro-appen. Appen er utviklet spesielt for små virksomheter. Den kan sjekke og overvåke opptil fem Ford-kjøretøy fra en mobilskjerm.

– Med FordPass Pro og vaktmodus får du hjelp til å sikre både nyttekjøretøyet ditt og utstyr som oppbevares i bilen. Dette er bare starten. Alle nye nyttekjøretøy kobles fortløpende til nett. Vi følger opp med nye tjenester som skal gjøre arbeidshverdagen enklere og bedre for våre kunder, uansett hva kjøretøyene blir brukt til, sier salgsdirektør i Ford Motor Norge, Asgeir Nordeng.

Last ned FordPass Pro-appen til din mobil her

Første tjeneste som aktiveres med OTA

Vaktmodus er også den første tjenesten som blir aktivert med såkalte OTA-oppdateringer (Over The Air). Den blir fortløpende rullet ut i Fords nyttekjøretøy som har et FordPass Connect-modem og bruker FordPass Pro-appen. Dette er allerede standardutstyr på de fleste nye nyttekjøretøy fra Ford.

 

Her er Fords brede utvalg av nyttekjøretøy

Når tjenesten er aktivert kan nyttekjøretøyet sjekkes i realtid. Eieren blir varslet når noen går inn i bilen, åpner panser/bakdør eller starter motoren. Dette skjer via et push-varsel til eierens mobiltelefon. Vaktmodus-skjermen i FordPass Pro-appen viser blant annet når kjøretøyet sist ble åpnet, årsaken til at alarmen ble utløst og kjøretøyets siste posisjon.

Slik aktiverer du FordPass Connect-modemet ditt med FordPass Pro

Snart kan også bileiere med FordPass Pro-appen planlegge når systemet skal aktiveres, for eksempel etter arbeidstid og i helger. Ford jobber også kontinuerlig med kunder og partnere for å tilby nye tjenester til alle som er avhengig av bilen sin og utstyret i den for å kunne utføre arbeidet sitt.

Automatisk programvareoppdateringer uten forhandlerbesøk

Med FordPass Connect-modemet kobles kjøretøyet trådløst til internett. Du trenger ikke å besøke en forhandler for å få utført regelmessige programvareoppdateringer Dette kan nå gjøres over nettet.

Les om de tilkoblede funksjoner du kan få med Fords nyttekjøretøy

Med det tilkoblede nyttekjøretøyet kan du også ta i bruk andre tjenester som tilbys gjennom FordPass Pro. Her kan du starte bilen (hvis du har automatgir), åpne og låse den, se kjøretøyets posisjon eller se vedlikeholdsplan og status for bilen. Nyttekjøretøyet innlemmes i Ford sine flåtestyringssystemer som Ford Telematics og Data Services.

Et abonnement på FordPass Pro Connect, som også inkluderer flere andre praktiske tjenester for mindre bedrifter, har nå blitt gjort gratis tilgjengelig for europeiske kunder.

Top