Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Nyttekjøretøy > NYE TRANSIT MINIBUS
Pris Fra Net Retail Price (CV) eks. MVA

NYE TRANSIT MINIBUSS

Nye Ford Transit Minibuss kan transportere opptil 16 passasjerer komfortabelt og med stil. Den nye minibussen er full av nyttige teknologier, som gjør kjøreturen bedre både for sjåfør og for passasjer. For første gang gjør et innebygd FordPass Connect modem det mulig for deg og passasjerene dine å ha 4G Wi-Fi, samt å få Live Traffic-oppdateringer sendt direkte til navigasjonssystemet, få flere fordeler og full oversikt fra FordPass Pro appen.

Brosjyrer og prislister Sammenlign modeller (PDF 2.3MB)

Førsteklasses design, bygget for komfort og pålitelighet, og designet for å formidle en følelse av profesjonalitet og kvalitet. Dette er den nye Transit Minibuss.

New Transit Minibus interior showing space for up to 18 seats

Holdbarhet og komfort

Den nye Transit Minibuss er spesielt bygd for pålitelighet og komfort. Den leveres med 16 seter for passasjerer, så du vil aldri mangle plass for passasjerer eller bagasjen deres. Holdbare materialer sikrer også at minibussen holder seg i topp stand lenger. En elektrisk drevet sidedør (mars 2020) og et elektrisk drevet stigtrinn gjør det enklere enn noen gang å komme seg inn og ut av kjøretøyet. Samtidig sørger strømkontaktene i hele minibussen for at alle enheter holdes oppladet og klare til bruk under hele turen.

Teknologi med hensikt

Nye Transit Minibuss er fullpakket med avanserte teknologier og smarte systemer som er designet for å gi deg en bedre opplevelse hver gang du setter deg bak rattet. For eksempel kan Adaptiv fartsholder gjøre lange kjøreturer på motorvei mindre slitsomme og bidra til å forbedre effektiviteten. Valgbare kjøremoduser, inkludert Normal, Glatt, Tauing/tilhenger og nye EcoMode, gjør det mulig for deg å endre ytelsen slik at den passer til oppgaven og forholdene. Du har til og med et avansert blindsoneinformasjonssystem, kamera med bred sikt og ryggekamera, som alle bidrar til å gjøre deg mer oppmerksom på veien.

New red Transit Minibus trailing another car with Cruise Control technology
Ford engine diagram scheme

Det er opp til deg

Den nye Transit Minibuss har en rekke avanserte 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer, og er kraftigere og mer effektiv enn noen gang. Nye Transit minibuss er tilgjengelig med en Heavy Duty Truck (HDT)-motor for maksimal ytelse. Med opptil 170 HK og både manuell og automatisk girkasse garanterer vi at du finner en som passer dine spesifikke behov. Uansett hvilken du velger, oppfyller alle motorene de strenge Euro HDT6.0-utslippsstandardene.

Nøkkelen til en mer tilkoblet verden

Den nye Transit Minibuss er nå tilgjengelig med et FordPass Connect ModemModem 19. Systemet gir tilgang til en rekke betydelige fordeler, inkludert opptil 4G Wi-FiWi-Fi hotspo 4G for opptil ti enheter, slik at du og passasjerene dine alltid kan være tilkoblet. Med trafikkoppdateringer i sanntidWi-Fi hotspot 4G LTE levert direkte til ditt SYNC 3-navigasjonssystem, får du passasjerene dit de skal til rett tid. Kombinert med FordPass pro appen kan du sjekke om dørene er låst og du kan låse opp eller igjen uten å være ved bilen. Du får også full oversikt over status på opptil 5 nyttekjøretøy samtidig, og du får beskjed når det er tid for service.

Ford Transit Minibus FordPass Connect
Ford Transit Minibus FordPass Connect

Appen for den profesjonelle i en travel hverdag

Laget for nyttekjøretøy med FordPass Connect modem, gjør FordPass Pro appen at du får tilgang til en rekke nyttige og smarte funksjoner. Vi oppdaterer hele tiden med nye smarte funksjoner, sjekk med din forhandler om din bil er kompatibel.

Teknologi som hjelper til med å beskytte deg og passasjerene dine

Den nye Transit Minibus er fullpakket med avanserte teknologier og smarte systemer som er designet for å forbedre trygghet og sikkerhet. For eksempel overvåker kollisjonsvarslingssystemet med fotgjengerregistrering veien framover, og varsler deg om alle kjøretøy eller fotgjengere som kan krysse veien. Hvis du ikke svarer på varselet, kan systemet til og med bremse automatisk. I tillegg vil en sofistikert alarm bidra til å verne din Transit og innholdet i den.

pre-collision assist demonstrative graphic

Extended Wheelbase (lang).

Wheelbase Options
Ford Transit Minibus extended wheelbase L4

Egenskaper og Tekniske Spesifikasjoner

Egenskaper og Tekniske Spesifikasjoner.

Two Gold Ford Transit Minibuses in front of building
Ford Promotions

Vi har flere gunstige kampanjer

Les mer

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Du liker kanskje også disse…

Top