Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Nyttekjøretøy > NYE TRANSIT CUSTOM > Trail

NYE FORD TRANSIT CUSTOM TRAIL

Med et røft nytt design og fokus på robuste detaljer – Ford Transit Custom Trail er designet for å holde virksomheten din i gang. På biler med manuelt gir er det standard med Quaife Grip Control (mekanisk differensialbrems). Denne forbedrer håndteringen av Transit Custom Trail når den kjører utenfor allfarvei ved å sende kraft til hjulet med best veigrep. Samtidig sørger en rekke avanserte motorer for økt effektivitet og reduserte utslipp. 

Transit Custom Trails tøffe eksteriør, inkludert en unik grill med iøyenfallende FORD-skrift og 16 tommers aluminiumsfelger, sørger for at du skiller deg ut uansett hvor du er.  

En rekke valgmuligheter

Når jobben tar deg til uvanlige steder, trenger du en varebil du har tillit til. På Transit Custom Trail med manuell girkasse er det standard med Quaife Grip Control (mekanisk differensialbrems), som hjelper bilen å holde fremdriften. Det imponerende nye designet med mulighet for takrails og stigtrinn, sørger for at du skiller deg ut i mengden.

Ford Transit Custom Trail side view

Ford EcoBlue hybrid

Transit Custom Trail er tilgjengelig som EcoBlue hybrid. Denne hybridteknologien bidrar til å redusere drivstofforbruket og utslipp. En liten batteridrevet elektrisk motor gir forbrenningsmotoren ekstra dreiemoment når det trengs. Kinetisk energi og regenerativ bremsing lader opp det 48 volts hybridbatteriet mens du kjører.

Quaife Grip Control

Transit Custom Trail er bygget for at du enkelt skal kunne takle utfordrende terreng. Quaife Grip Control (mekanisk differensialbrems) er standard på biler med manuell girkasse. Den reduserer uønsket hjulspinn, spesielt på løse eller ujevne underlag, ved å sende kraft til hjulet med best veigrep. Det bidrar til å holde stø kurs og forbedrer varebilens stabilitet når du trenger det mest. 

 Ford Transit Custom Trail engine close up

Ford EcoBlue Dieselmotor

Nye Transit Custom Trail har en rekke kraftige og utslippsvennelige 2,0-liters Ford EcoBlue dieselmotorer, med fire tilgjengelige motorer med en ytelse på opptil 185 hk. Alle motorene tilfredsstiller de strenge Euro 6.2-utslippsstandardene.

Egenskaper og Tekniske Spesifikasjoner

Utforsk egenskapene og de tekniske spesifikasjonene til denne modellen, eller last ned en brosjyre.

New Ford Transit Custom Trail
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top