Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Nyttekjøretøy > NYE TRANSIT CUSTOM
Fra Gross Retail Price (PV) Ink. MVA

NYE FORD TRANSIT CUSTOM

Transit Custom har alltid vært kjent for sin robusthet, funksjonalitet og pålitelighet. Nå leverer den et enda bredere utvalg av nyskapende funksjoner og smarte teknologier, høyere effektivitet og førsteklasses design og håndverk. Resultatet: Du kan se frem til å sette deg inn bak rattet på en varebil som er enda mer raffinert og sofistikert enn noen gang tidligere.

Ser veiskiltene som du kanskje går glipp av

Trafikkskiltgjenkjenning kan identifisere skilt både i veikanten og over veien, faste eller midlertidige. Et ikon for fartsgrense eller skilt om forbud mot forbikjøring vises på instrumentpanelet og endres hver gang du kjører inn i et område med ny fartsgrensAA-Speed-assist.

Mer kraft, færre utslipp

Med våre avanserte Ford EcoBlue 2,0-liters motorer er nye Transit Custom designet for å tilfredsstille de strenge nye Euro 6-utslippskravene, redusere utslippene og kutte i kjørekostnadene dine. Disse motorene er riktignok mindre enn 2,2-liters Duratorq-motorene, men utrolig nok leverer de mer kraft.

New Ford Transit Custom with SYNC 3

Nye SYNC 3 For en enkel handsfree-opplevelse

Ford SYNC 3 er et innovativt system som gjør det mulig for deg å forbli oppkoblet og kontrollere telefonen, musikken og navigasjonssystemet. Velg mellom stemmestyring eller en åttetommers berøringsskjerm med klyp-og-sveip-bevegelser for intuitiv navigasjon. Live Traffic kan også hjelpe deg med å unngå trafikkork. Du kan til og med ringe opp en liste med lokale restauranter bare ved å si "Jeg er sulten"SYNC 3 Apple Carplay Android Auto.

Holder tilhengeren stabilt på festet

Tilhengerstabilisator registrerer om tilhengeren slenger, og reduserer hastigheten til kjøretøyet for å bidra til å løse problemet og gjøre kjøringen med tilhenger mer kontrollert. Systemet senker hastigheten ved å redusere motorens dreiemoment og gradvis øke bremsekraften på alle hjul.

New Ford Transit Custom with tow

Klasseledende lasteplass

Nye Transit Custom kan enkelt håndtere standardplater på 240 x 120 cm flatt på gulvet eller tre europaller. Takket være det praktiske og nyskapende gjennomlastings-området, er det også plass til varer som er opptil 3,4 meter lange (L2), uten å hindre deg i å bruke passasjersetene foran. Totalt sett har varebilen et romslig lastevolum på seks kubikkmeter utstyrt med en skillevegg – selv på versjonen med kort akselavstand (L1): med lang akselavstand (L2) får du 6,8 kubikkmeter. Den har også den bredeste sidedørsåpningen av alle kjøretøy i sin klasse. Skyvedørene har også en ny kontrollmekanisme som sikrer dørene i åpen stilling under lasting.

En modell som passer din bedrift

Et bredt utvalg motorstørrelser, utstyrsnivåer og interiørdekorer, betyr at det finnes en Transit Custom-modell som passer til nettopp din virksomhet og ditt budsjett. Nye Transit Custom varebil, kombi med to akselavstander og et bredt utvalg av nyttelastalternativer fra klasselederen i lastevolum. Det betyr at du kan velge den perfekte kombinasjonen for virksomheten din. Og husk at du også kan supplere standardutstyret med mange ekstrafunkjsoner. Ønskes enda flere spesialiserte funksjoner, tilbys et stort og unikt utvalg, fra karosserifarger til innvendige lastesystemer etter ordre.

Varebil

Varebilen Transit Custom er svært funksjonell for å transportere last, den har en skillevegg som strekker seg helt ut i både høyden og lengden. Skilleveggen separerer lasterommet fra førerhuset og man kan velge mellom to og tre seter i front. Du kan velge mellom enkle eller doble skyvedører og mellom sidehengslede bakdører eller en bakluke.

Kombi

Transit Custom Kombi kan tilby opptil 30 forskjellige seteløsninger med sitt fleksible baksetesystem, og har en ekstra – tredje – rad med tre seter. Når alle setene er i bruk, er det plass til opptil ni personer. Setene kan felles ned og rulles sammen for å spare plass. Og det er raskt og enkelt å lage et romslig lasteområde: Bare slå sammen noen eller alle baksetene og flytt dem fremover til de kommer rett bak den midtre raden. Hvis du vil, kan du ta alle setene helt ut av bilen, det gir deg den maksimale bagasjeplassen.

Promo

 

Vi har flere gunstige kampanjer

Les mer

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Du liker kanskje også disse…

Top