Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Nyttekjøretøy > TRANSIT CUSTOM

Praktisk. Jobber hardt. Et attraktivt utseende.

Et avansert system som hjelper deg med å holde deg i riktig fil

Hvis systemet registrerer at du uforvarende kjører ut av filen, kan filskiftevarsleren advare deg med vibrasjoner i rattet og vise et varsel.

Ford SYNC 3. Avansert håndfri-teknologi

Ford SYNC3 kobler opp den mobile enhetenTooltip din via Bluetooth eller kabel, og lar deg sende og motta samtaler og kontrollere musikken på din tilkoblede enhet ved hjelp av stemmen. Den kan også få lest opp tekstmeldinger du mottar.Tooltip Det inkluderer også AppLink, som gir deg stemmekontroll over noen av de mest populære appene som er tilgjengelige for Android og iOS. En tilleggsfunksjon i Ford SYNC3 er Nødhjelpsassistanse, som ringer opp en nødenhet automatisk hvis det skulle skje en ulykke og gi viktig informasjon, som for eksempel hvor bilen din befinner seg.
(Ekstrautstyr)

Transit Custom Ford SYNC hands-free technology

Neste generasjons Ecoblue TDCi-motorer

Utviklet for å tilfredsstille de strenge Euro 6 utslippskravene, kombinerer Tourneo Customs 2-liters TDCi-motorer enestående ytelse og kraft med lavere drivstofforbruk og utslipp, fra så lavt som 6,3 l/100 km og 162 g/km CO2.

For å senke kjøreutgiftene ytterligere, er serviceintervallene satt til 60 000 km eller to år. Tilgjengelig i tre kraftpakker på 105HK / 360 NM, 130HK / 385 NM og 170HK / 405 NM, finnes det et valg som tilfredsstiller behovene dine.

Et system som kan redusere ulykkens alvorlighetsgrad eller unngå ulykker

Antikollisjonssystemet registrerer kjøretøy og fotgjengere på veien foran deg, eller som krysser i kjøretøyets bane, og gir deg en advarsel. Hvis du ikke reagerer, aktiverer systemet bremsene automatisk. Denne teknologien skal bidra til å redusere alvorligheten av ulykker, eller unngå dem helt, og fungerer i hastigheter opp til 80 km/t.

Klasseledende lasteplass og tilgjengelighet

Lasteplassen I Transit Custom er klasseledende i alle tre dimensjoner: Laste lengde, bredde (hjulbue til hjulbue) og andvendbar lastehøyde. Dette betyr plass til 3 europaller eller 6-8,3 kubikkmeter lasteplass, og med gjennomlastningsluken er det plass til last på opp til 3 meter. Ikke bare er det plass til masse last, det er også veldig tilgjengelig takket være den bredeste sidedøren på markedet, klasseledende høyde og det laveste innsteget. Sidedørene har også en mekanisme som sikrer trygg lasting.

Fleksibel og klar for enhver utfordring

Suverene Transit Custom kan møte en rekke varierte bedriftsbehov. Modellene omfatter varebil, og kombi karosserityper. Du kan velge mellom L1 eller L2 chassis-lengde, og standard tak eller høyt tak. Og på toppen av alt dette er det et bredt utvalg av utstyr og ekstrautstyr. Alt dette hjelper deg med å skape den perfekte Transit for akkurat din bedrift.

 

Varebil

Transit Custom varebil passer godt til å transportere last. Den har en skillevegg (med eller uten vindu) i full høyde og bredde, som skiller lasterommet fra førerhuset, og valg mellom to eller tre seter foran. Du kan velge mellom enkle eller doble skyvedører og mellom sidehengslede bakdører eller en bakluke.

 

Ford Transit Van interior
Ford Transit Van interior
Promo

 

Vi har flere gunstige kampanjer

Les mer

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Du liker kanskje også disse…

Top