HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Skriv inn ditt spørsmål…
Home > Kjøpe > Utforsk > Teknologier > Ytelse > Ford EcoBoost

Ford EcoBoost

The Eco

The Eco

For en Ecoboost-motor er hver dråpe drivstoff verdifull. Så verdifull at den reduserer drivstofforbruk og gir en seriøs reduksjon i CO2-utslipp. Detaljerte forbruks- og utslippstall er tilgjengelig på bilsidene opplistet under.

The Boost

The Boost

Alle Ecoboost-motorer er utstyrt med turboer for å gi ytelser som langt overgår motorens størrelse. Turboer bruker eksos, som normalt sett forspilles, for å presse mer komprimert luft inn i motoren og gi en økt ytelse. En 1.0-liters Ecoboost-motor kan skilte med imponerende krefter opp til 140 hestekrefter - tilsvarende det man får ut av en eldre og tyngre 1,6-liters bensinmotor.

Motoren

Direkteinnsprøyting hjelper EcoBoost-motorer å oppnå disse utslippstallene. En presis mengde drivstoff under høyt trykk blir sendt rett inn i sylinderen. Denne innovative og effektive måten å bruke drivstoff på betyr at Ecoboost-motorer bruker et absolutt minimum av tiltrengt drivstoff.

Ford EcoBoost Engine

Krefter når du trenger dem

Turboen gir også høyt dreiemoment (kraften som gjør at hjulene går rundt) over et bredt turtallsspekter. Det gjør EcoBoost-motorer fleksible på landeveien, med behov for færre girskift. Variable kamakseltider bidrar til høyt dreiemoment selv ved lave turtall, og bevarer maksytelsen. Eller litt enklere: Du får umiddelbar respons og kraft når du trenger å akselerere - som ved forbikjøringer.

Ford F4 - Discover the range

Oppdag våre biler med Ecoboost-motorer

Den prisvinnende 1.0-liters Ecoboost-motoren er tilgjengelig med 100hk, 125hk og 140hk. Den har fått selskap av 1,5, 1,6 og 2,0-liters versjoner, med en spesialutviklet 2,3-liters Ecoboost-motor som sitter i Mustang og Focus RS performance-modellene. 1-liters Ecoboost-motoren blir også brukt i våre Fiesta rallybiler verden over, mens 1,6-literen sitter i vår F4.

Top