Home > Kjøpe > Utforsk > Teknologier > Smarte Løsninger > FordPass Connect
FordPass Connect app

Nå kan du og bilen virkelig være tilkoblet

Nye FordPass ConnectFordPass Connect modem og FordPass-appen gjør det mulig for deg å samhandle med bilen din som aldri før. En rekke tilkoblede tjenester i bilen og på smarttelefonen din jobber sammen for å holde deg tilkoblet uten anstrengelser på hver eneste biltur.

Oppdatert trafikkinformasjon

Live TrafficLive Traffic forsterker SYNC 3-navigasjonssystemet ditt ved å levere trafikkoppdateringer i sanntid hvert 30. sekund. Det er vårt mest nøyaktige og moderne navigasjonssystem noensinne, og inkluderer trafikkinformasjon for alle veier, ikke bare hovedveiene. Teknologien justerer den anbefalte reiseruten din basert på trafikkforholdene, og hjelper deg å komme frem i tide. Live Traffic er gratis med FordPass Connect de første to årene.

Enkel nettilkobling

Med en wi-fi-sone i bilen som gir deg hastigheter opptil 4GWi-fi Hotspot, trenger du ikke å bruke data fra smarttelefonen din for å være på nett. Det er helt uproblematisk å koble til inntil 10 enheter til sonen, laste ned dine favoritt-strømmetjenester og få de lange reisene til å føles mye kortere for alle passasjerer som er med i bilen din. FordPass Connect leveres med tre måneder eller 3GB gratis data. Etterpå kan du kjøpe datapakker for dag, uke eller til og med et år fra Telenor. Detaljer rundt disse pakkene kommer på et senere tidspunkt. 

Ekstra sikkerhet

Når vi nå lanserer nye Ford Focus, er eCalleCall en potensielt livreddende funksjon som er designet for å redusere tiden mellom det skjer en alvorlig ulykke og hjelpen fra nødetatene er på plass. Dersom du mot formodning skulle utsettes for en ulykke, vil FordPass Connect automatisk kunne ringe de lokale nødetatene og gi dem posisjonen til bilen din. Du kan også trykke på en SOS-knapp i bilen din for å kontakte nødetatene direkte hvis du ser en ulykke eller trenger nødhjelp.

 

Fjernstyrte funksjoner med FordPass-appen

FordPass Connect har flere funksjoner når den er paret opp med smarttelefonen din med FordPass-appen. Når du først er tilkoblet kan du nyte godt av en rekke innovative nye funksjoner:

 

Fjernstyrte funksjoner

Start motoren din fra hvor som helst

I biler med automatgir kan du nå bruke telefonen din for å starte motoren i bilen mens du er hjemme, på jobben eller hvor som helst ellers. Dette hjelper deg å være sikker på at bilen din er isfri, varm og klar til å kjøre av gårde når du er klar. Denne funksjonen låser automatisk dørene mens motoren er på, og bilen krever fortsatt at du bruker nøkkelen før den kan kjøres. Så ta det helt med ro – bilen din er like sikker. 

Fjernstyrt låsing og opplåsing.

Med FordPass-appen kan du nå låse og låse opp bilen uten å være i nærheten. Denne enkle funksjonen betyr at du ikke trenger å haste tilbake til bilen hvis du ikke husker om du låste dørene. Og hvis du vil gi en venn eller et familiemedlem tilgang til bilen din, men ikke kan treffe dem ansikt til ansikt, kan du låse opp dørene med et trykk på appen.

Glem aldri hvor du parkerte, igjen

Finn veien tilbake til bilen når du parkerer på et ukjent sted eller bare ikke klarer å huske hvor du satte den. Et kart i FordPass-appen viser deg nøyaktig hvor bilen din står. 

 

Fjernstyrt overvåkning

Forsikre deg om at bilen din er klar 

Med status-funksjonen kan du sjekke bilens drivstoffnivå, dekktrykk og kilometerstand før du setter deg bak rattet. Bare sjekk FordPass-appen for å forsikre deg om at bilen din er klar for neste tur. 

Bilens tilstandsrapport

Motta varsler om bilens tilstand på telefonen din. Blant en rekke nyttige varsler, kan appen fortelle deg når du må skifte olje, når en lyspære har gått eller om motoren holder på å bli for varm. Varselet vil fortelle deg nøyaktig hva problemet er og gi deg en anbefaling om hva du bør gjøre. I tillegg kan du ringe Ford assistanse eller gjøre en avtale med din Ford-forhandler, alt inne i appen.

 

Aktivering av FordPass Connect

Vennligst snakk med Ford-forhandleren din om aktivering av FordPass Connect når du henter bilen.

Top