Home > Kjøpe > Utforsk > Teknologier > Connectivity > Navigasjon Systemet
Ford Navigation systems

Alle har sin foretrukne metode for å finne den beste ruten fra A til B. Fra vårt avanserte innebygde navigasjonssystem til tredjeparts navigasjons-apper. SYNC 3 sikrer at du alltid kan bruke favoritteknologien din for å komme deg til reisemålet ditt i tide.

Navigation systems - person sitting in a car

SYNC 3 med Navigasjon

SYNC 3 med navigasjon kontrolleres ved at du bruker stemmen din, eller via en intuitiv berøringsskjerm med klyp-og-sveip-bevegelser. Systemet er svært intuitivt, enkelt å bruke og kan stilles inn med uanstrengte "ett-trykks"-destinasjonsvalg. Du kan til og med ringe en liste med lokale restauranter (eller andre steder av interesse) med enkle stemmekommandoer som "jeg er sulten".

Du kan forbedre din SYNC 3-navigasjon enda mer ved å koble den til FordPass Connect for å motta Live traffic-oppdateringer direkte til SYNC-skjermen din.

Live Traffic

Hvis bilen din har SYNC 3 og FordPass Connect vil Live traffic oppdatere navigasjonssystemet i bilen din sømløst for å gi deg den siste trafikkinformasjonen. Trafikkflyt, ulykker, veiarbeid og mer overvåkes 24/7. Live traffic bruker denne informasjonen til å optimalisere kjøreruter, for å hjelpe deg til å unngå uventede forsinkelser. Tjenesten er gratis de 12 første månedene, deretter kreves et abonnement.

Selv om bilen din ikke er utstyrt med systemet kan du likevel bruke Live traffic gjennom FordPass-appen og Applink på telefonen din.

SYNC 3 close up
SYGIC logo

Sygic

Sygic GPS-navigasjon er også tilgjengelig for bruk på berøringsskjermen gjennom SYNC Applink. Den smarte appen hjelper deg til å unngå trafikk og finne parkeringsplasser, og den kan til og med levere oppdatert informasjon om drivstoffpriser fra lokale bensinstasjoner.

Waze

Waze er en trafikk- og navigasjons-app som baserer seg på informasjon fra brukerne, og den er tilgjengelig for bruk på SYNC 3-berøringsskjermen din gjennom SYNC Applink. Appen veileder deg til destinasjonen din og deler verdifull informasjon fra andre brukere, som kan rapportere i sanntid om veiforhold eller forsinkelser.

WAZE logo
Ford Pass App

En enklere hverdag.

Les mer om FordPass Last ned appen

Top