HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Skriv inn ditt spørsmål…
Home > Kjøpe > Utforsk > Teknologier > Connectivity > Navigasjon Systemet
Ford Navigation Systems

Bilens navigasjonsystem

Det har aldri vært enklere å finne den beste ruten fra A til B. SYNC 3 med berøringsskjerm i farger og avansert navigasjon gjør det å finne en destinasjon like intuitivt som å bruke telefonen din. Og hvis du foretrekker å bruke smarttelefonen til å planlegge en rute, kan du sende veibeskrivelsene fra FordPass-appen rett til navigasjonssystemet i bilen din.

Navigation systems - person sitting in a car

SYNC 3 med navigasjon

SYNC 3 med navigasjon styres ved hjelp av stemmen eller en intuitiv berøringsskjerm. Det smarte systemet gjør det enkelt å plotte inn bestemmelsesstedet. Du kan også ringe opp en liste med lokale restauranter eller annet. Du kan forbedre SYNC 3-navigasjonen ved å koble den sammen med FordPass Connect og motta Live Traffic-oppdateringer direkte på SYNC-skjermen.

Live Traffic

Hvis bilen din har SYNC 3 og FordPass Connect vil Live traffic oppdatere navigasjonssystemet i bilen din sømløst for å gi deg den siste trafikkinformasjonen. Trafikkflyt, ulykker, veiarbeid og mer overvåkes 24/7. Live traffic bruker denne informasjonen til å optimalisere kjøreruter, for å hjelpe deg til å unngå uventede forsinkelser. Tjenesten er gratis de 12 første månedene, deretter kreves et abonnement.

Selv om bilen din ikke er utstyrt med systemet kan du likevel bruke Live traffic gjennom FordPass-appen og Applink på telefonen din.

SYNC 3 close up
Ford Mustang Mach-E on the road with boxes

Informasjon om lokal fare

Data fra andre tilkoblede biler på veien gjør det mulig for din Ford å oppdage farer før du i det hele tatt får øye på dem. Den gjenkjenner utfordringer som veiarbeid eller kø basert på hvordan andre biler på veien oppfører og beveger seg. Slik får sjåføren vite hva som skjer på veien foran via et varsel på SYNC-skjermen. (Lokal informasjon om fare er en abonnementstjeneste med ett års gratis prøveabonnement når du kjøper den nye Forden din. Deretter påløper et abonnementsgebyr.)

Ford Pass App

En enklere hverdag.

Les mer om FordPass Last ned appen

Top