Home > Kjøpe > Utforsk > Teknologier > Connectivity > Tilkoblet med FordPass
FordPass Connect app

Nå kan du og bilen virkelig være tilkoblet

Nøkkelen til en mer tilkoblet verden

Det nye FordPass Connect-modemet gjør reisene dine enklere.

Oppdag en rekke funksjoner både i bilen og på smarttelefonen din, som jobber sammen for å holde deg uanstrengt tilkoblet på hver eneste reise.

Nøkkelfunksjoner omfatter:

Varslingssystem for lokale farerLive Traffic 2020

FordPass Connect varsler deg om lokale farerTooltip som veiarbeid, gjenstander i veien eller biler med motorstans i nærheten av der du befinner deg. Din Ford mottar informasjon fra andre biler tilkoblet skyen og eksterne kilder som blant annet nødetaten. Hvis din bil mottar et varsel om fare vil dette vises i bilens intrumentpanel, slik at du kan forberede deg på det som kommer eller hvis nødvendig, velge en alternativ rute.

FordPass Connect - a close up on car panel with local hazard info
FordPass Connect - person driving a car

Live Traffic 2020Oppdatert trafikkinformasjon

Live TrafficLive Traffic 2020 forsterker SYNC 3-navigasjonssystemet ditt ved å levere trafikkoppdateringer i sanntid. Det er vårt mest nøyaktige og moderne navigasjonssystem noensinne, og inkluderer trafikkinformasjon for alle veier, ikke bare hovedveiene. Teknologien justerer den anbefalte reiseruten din basert på trafikkforholdene, og hjelper deg å komme frem i tide.

Ekstra sikkerhet

Når vi nå lanserer Nye Ford Focus, er eCallAA-ecall en potensielt livreddende funksjon som er designet for å redusere tiden fra det skjer en alvorlig ulykke til hjelpen fra nødetatene er på plass. Dersom du mot formodning skulle utsettes for en ulykke, vil FordPass Connect automatisk kunne ringe de lokale nødetatene og gi dem posisjonen til bilen din. Du kan også trykke på en SOS-knapp i bilen din for å kontakte nødetatene direkte hvis du ser en ulykke eller trenger nødhjelp.

FordPass Connect - detail of Ford ceiling panel
FordPass Connect - family in a car

Enkel nettilkobling

Med Wi-Fi hotspot i bilen som gir deg hastigheter opptil 4GWi-Fi hotspot 4G LTE, trenger du ikke å bruke data fra smarttelefonen din for å være på nett. Du kan enkelt koble til inntil 10 enheter til sonen, bruk dine favoritt-strømmetjenester og få de lange reisene til å føles mye kortere for alle passasjerer som er med i bilen din. FordPass Connect leveres med tre måneder eller 3GB gratis data. Etter prøveperioden er over kan du kjøpe datapakker fra Telia.

Fjernstyrte funksjoner med FordPass-appen

FordPass Connect har flere funksjoner når den er paret opp med smarttelefonen din med FordPass-appen. Når du først er tilkoblet kan du nyte godt av en rekke innovative nye funksjoner:

Drivstoffrapport

Drivstoffrapport er en FordPass-funksjon som overvåker kjøreeffektiviteten din og gir deg en månedlig analyse av ditt drivstofforbruk. 

Rapporten analyserer informasjon fra bilens FordPass Connect-modem og gir deg blant annet estimerte månedlige drivstoffkostnader. 

Etter du har mottatt flere drivstoffrapporter kan du begynne å sammenligne data fra måned til måned gjennom en tabell i appen.

Ford Puma driving in city
FordPass Connect - red Ford car driving on motorway

Mine reiser

Mine reiser er en FordPass-funksjon som kan registrere reisene dine og levere skreddersydd innsikt slik at du kan optimalisere kjøreteknikken din. 

Hver reise registreres og lagres slik at du får mulighet til å sammenligne kjøredistanse, varighet med mer. Du kan loggføre reisene dine som personlige eller bedriftsrelaterte, og eksportere informasjonen. 

Appen kan også gi nyttige tilbakemeldinger om hvordan du kan kjøre mer effektivt ved å vise deg hvor du har bremset for brått, akselerert for raskt eller svingt for skarpt.

Ford Kuga ladbar hybrid

Hvis du eier en helt ny Ford Kuga ladbar hybrid, leverer FordPass Connect en rekke nyttige funksjoner via din smarttelefon.

Ved å bruke vår dedikerte ladbar hybrid-funksjon i FordPass-appen kan du vise din nåværende bilstatus, inkludert batterinivå og kjørerekkevidde. Du kan også velge å få spesifikke varsler relatert til elektrifisering.

Reise- og ladeloggen lar deg overvåke kjørevaner og forbruk. Du kan også finne de nærmeste offentlige ladestasjonene via appen, legge inn dine foretrukne ladetider hjemme, og basert på planlagt avreise velge ønsket temperatur i kupeen.

FordPass Connect - close up on hand and mobile with FordPass app
FordPass Connect - woman sitting in a car with frosted up window

Start motoren din fra hvor som helst

Med den helt nye Focus (med automatisk girkasse), kan du nå bruke telefonen din til å starte motoren i bilen din mens du er hjemme, på kontoret eller hvor som helst ellers. Dette hjelper deg å være sikker på at bilen din er isfri, varm og klar til å kjøre av gårde når du er klar. Denne funksjonen låser også automatisk dørene mens motoren er på, og kjøretøyet krever fortsatt nøkkel for at det skal kunne kjøres.

Fjernstyrt låsing og opplåsing

Med FordPass-appen kan du nå låse og låse opp bilen uten å være i nærheten. Denne enkle funksjonen betyr at du ikke trenger å haste tilbake til bilen hvis du ikke husker om du låste dørene. Og hvis du vil gi en venn eller et familiemedlem tilgang til bilen din, men ikke kan treffe dem ansikt til ansikt, kan du låse opp dørene med et trykk på appen.

FordPass Connect - blue Ford with superimposed mobile phone icon
FordPass Connect - man in a car park searching for a car

Glem aldri hvor du parkerte

Finn veien tilbake til bilen når du parkerer på et ukjent sted eller bare ikke klarer å huske hvor du satte den. Et kart i FordPass-appen viser deg nøyaktig hvor bilen din står.

Fjernstyrt bilovervåking

Forsikre deg om at bilen din er klar for å legge ut på veien

Nå kan du sjekke bilens drivstoffnivå, dekktrykk og kilometerstand før du setter deg bak rattet. Bare sjekk FordPass-appen for å forsikre deg om at bilen din er klar for tur.

FordPass Connect - man next to Ford car checking his phone
Roadside assistance person checking tyre on car

Hjelp når du trenger det

Dersom du trenger hjelp på grunn av motorstans eller en ulykke kan du kontakte Ford AssistanseTooltip via FordPass-appen og gi dem informasjon om hvor du befinner deg. Hvis du har et aktivert FordPass Connect-modem kan du også dele bilens tilstand. For ekstra sinnsro kan du følge med på hvor langt unna bergingsbilen er og hva som er forventet ankomsttid.

Varsler om bilens tilstand

Motta varsler om bilens tilstand rett i smarttelefonen din. Blant en rekke nyttige varsler, kan appen fortelle deg når du må skifte olje, når en lyspære har gått eller om motoren holder på å bli for varm. Varselet vil fortelle deg nøyaktig hva problemet er og gi deg en anbefaling om hva du bør gjøre. I tillegg kan du ringe Ford Assistanse, eller gjøre en avtale med din Ford-forhandler, alt inne i appen.

FordPass Connect - a hand holding mobile phone with FordPass App

Aktivering av FordPass Connect

Vennligst snakk med din Ford-forhandleren om aktivering av FordPass Connect når du henter bilen.

Alternativt kan du aktivisere det selv. Se filmen om hvordan du gjør det her.

Så snart den er aktivisert kan du nyte 4G Wi-Fi-sonen som lar deg koble på opp til 10 enheter, bruke de fjernstyrte funksjonene og dra nytte av oppdateringer fra Live traffic. WiFi hotspot blir tilgjengelig i Norge i løpet av 2019.

Utforsk FordPass Connect FAQ

Ford Pass App

En enklere hverdag.

Les mer om FordPass Last ned appen

Top