HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Skriv inn ditt spørsmål…
Home > Kjøpe > Utforsk > Teknologier > Connectivity > Ford SYNC
Ford SYNC 4 technology

SYNC Teknologier

Ford SYNC-teknologi hjelper deg til å holde kontakt og bli underholdt på en trygg måte. Ved å kun bruke stemmen din er det mulig å gjøre mange ting: fra å ringe og motta mobilsamtaler til å finne nærmeste arrangement og lytte til favorittmusikken din.

Det nye SYNC 3-systemet har bygget videre på disse funksjonene og lagt til kjente trykk- og sveip-handlinger på smarttelefoner, mer intuitive kommandoer og økt funksjonalitet. På den måten kan du holde hendene dine på rattet og øynene på veien.

Har du allerede SYNC?

Vi lanserer jevnlig oppdateringer. De inkluderer ytelses og nye kartendringer, slik som veibommer, parkeringer og bensinstasjoner. Sjekk at du bruker siste versjon av programvaren her.

Ford SYNC4

Ford SYNC 4A

Ford SYNC teknologien gjør deg i stand til å styre en rekke avanserte tilkoblede funksjoner, enten gjennom touchskjermen eller via enkle stemmekommandoer. Du kan styre alt fra telefonsamtaler og tekstmeldinger til navigasjon og kontrollere favorittmusikken din. 

Det nye SYNC 4A, som er tilgjengelig i helelektriske Mustang Mach-E, er vårt smarteste system hittil. Med skybasert tilkobling og OTA-oppdateringer (over-the-air), leverer SYNC 4A en sømløst integrert brukeropplevelse i stadig utvikling. 

Utforsk Ford SYNC

Ford SYNC 3

SYNC 3 har enten en 6,5" eller 8" berøringsskjerm med klyp-og-sveip-bevegelser for mer intuitiv navigasjon. Du kan også bruke stemmen til å ringe, kontrollere underholdningen, og til og med legge inn destinasjoner i navigasjonssystemet. Det er enkelt å bruke og smart nok til å gjenkjenne dagligdags tale, slik som "jeg trenger drivstoff".

Les Mer om SYNC 3

Ford SYNC3
Ford Applink

Ford Applink

Ford SYNC med Applink kobler smarttelefonen din sømløst til kjøretøyet ditt. Den gir deg tilgang til appene dine via stemmekontroll, rattkontroller eller en sofistikert berøringsskjerm. Dermed kan du trygt forbli oppkoblet, informert og underholdt mens du kjører. Sjekk Applink-katalogen for å se hvilke apper som er tilgjengelige.

Les Mer om Applink

Top