Home > Kjøpe > Utforsk > Teknologier > Connectivity
Ford Connectivity

Tilkoblede funksjoner

Oppdag hvordan tilkoblet teknologi gjør det å eie en Ford bedre enn noen gang.

Åpne opp en helt ny verden av tilkoblede funksjoner.

FordPass Connectivity - hand holding mobile

Tilkoblet med FordPass

Med FordPass Connect har du et innebygget modem i bilen din som lar deg forbli like oppkoblet i din Ford som du er hjemme. Teknologien åpner opp en rekke funksjoner som blir enda kraftigere når de pares med FordPass-appen.

Ford SYNC

Ford SYNC teknologien gjør deg i stand til å styre en rekke avanserte tilkoblede funksjoner, enten gjennom touchskjermen eller via enkle stemmekommandoer. Du kan styre alt fra telefonsamtaler og tekstmeldinger til navigasjon og kontrollere favorittmusikken din. 

Det nye SYNC 4A, som er tilgjengelig i helelektriske Mustang Mach-E, er vårt smarteste system hittil. Med skybasert tilkobling og OTA-oppdateringer (over-the-air), leverer SYNC 4A en sømløst integrert brukeropplevelse i stadig utvikling. 

Ford SYNC 4
FordPass Connectivity navigation system

Navigasjon Systemet

Enten du bruker vårt avanserte innebyggede navigasjonssystem eller foretrekker en tredjeparts app på telefonen din, så vil SYNC 3 sørge for at du alltid kan finne den beste kjøreruten til destinasjonen din.

Ford Power-Up oppdateringer

Biler med FordPass Connect er skapt for å utvikle seg. Bilen kan selv laste ned programvareoppdateringer, Ford Power-Up for å sikre at bilen din alltid er oppdatert. Disse oppdateringene kan oppgradere bilens programvare, slik som bilens SYNC-system, introdusere nye eller oppdatere funksjoner for å kontinuerlig forbedre din føreropplevelse.

Ford Mustang Mach-E
Ford Pass App

En enklere hverdag.

Les mer om FordPass Last ned appen

Top