HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Skriv inn ditt spørsmål…
Home > Kjøpe > Utforsk > Teknologier > Connectivity
Ford Connectivity

Tilkoblede funksjoner

Oppdag hvordan tilkoblet teknologi gjør det å eie en Ford bedre enn noen gang.

Åpne opp en helt ny verden av tilkoblede funksjoner.

FordPass Connectivity - hand holding mobile

FordPass

FordPass ConnectFordPass Connect 2020 er laget for at du og bilen din skal være sømløst tilkoblet. Match bilen din med FordPass-appen via en kompatibel smarttelefon og åpne opp for en rekke smarte tilkoblingsfunksjoner som gjør bilholdet enklere enn noen gang.

Ford SYNC

Ford SYNC lar deg administrere en rekke tilkoblede funksjoner i bilen, enten via berøringsskjermen eller gjennom enkle stemmekommandoer. Du kan ringe og motta telefonsamtaler, sende tekstmeldinger, kontrollere navigasjonssystemet i bilen og til og styre favorittmusikken din.

Og vårt nye SYNC 4A, som er tilgjengelig på vår helelektriske Mustang Mach-E, er det smarteste vi har laget så langt. Med skybasert tilkobling og trådløse programvareoppdateringer leverer SYNC 4A en kundeopplevelse som er sømløs, integrert, og under kontinuerlig utvikling.

Ford SYNC 4
FordPass Connectivity navigation system

Navigasjon

Det har aldri vært enklere å finne den beste ruten fra A til B. SYNC3 og SYNC4a med berøringsskjerm i farger og avansert navigasjon gjør det å finne en destinasjon like intuitivt som å bruke telefonen din.

Ford Power-Up oppdateringer

Biler med FordPass Connect er skapt for å utvikle seg. Bilen kan selv laste ned programvareoppdateringer, Ford Power-Up for å sikre at bilen din alltid er oppdatert. Disse oppdateringene kan oppgradere bilens programvare, slik som bilens SYNC-system, introdusere nye eller oppdatere funksjoner for å kontinuerlig forbedre din føreropplevelse.

Ford Mustang Mach-E
Ford Pass App

En enklere hverdag.

Les mer om FordPass Last ned appen

Top