Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Kjøpe > Utforsk > Teknologier varebil > Connectivity > Navigasjon Systemet
Ford Navigation systems

Alle har sin foretrukne metode for å finne den beste ruten fra A til B. Fra vårt avanserte innebygde navigasjonssystem til tredjeparts navigasjons-apper. SYNC 3 sikrer at du alltid kan bruke favoritteknologien din for å komme deg til reisemålet ditt i tide.

Navigation systems - person sitting in a car

SYNC 3 med Navigasjon

SYNC 3 med navigasjon kontrolleres ved at du bruker stemmen din, eller via en intuitiv berøringsskjerm med klyp-og-sveip-bevegelser. Systemet er svært intuitivt, enkelt å bruke og kan stilles inn med uanstrengte "ett-trykks"-destinasjonsvalg. Du kan til og med ringe en liste med lokale restauranter (eller andre steder av interesse) med enkle stemmekommandoer som "jeg er sulten".

Du kan forbedre din SYNC 3-navigasjon enda mer ved å koble den til FordPass Connect for å motta Live traffic-oppdateringer direkte til SYNC-skjermen din.

Live Traffic

Hvis bilen din har SYNC 3 og FordPass Connect vil Live traffic oppdatere navigasjonssystemet i bilen din sømløst for å gi deg den siste trafikkinformasjonen. Trafikkflyt, ulykker, veiarbeid og mer overvåkes 24/7. Live traffic bruker denne informasjonen til å optimalisere kjøreruter, for å hjelpe deg til å unngå uventede forsinkelser. Tjenesten er gratis i to år, etter dette kreves et abonnement.

Og selv om bilen din ikke er utstyrt med systemet kan du likevel bruke Live traffic gjennom FordPass-appen og Applink på telefonen din.

SYNC 3 close up
SYGIC logo

Sygic

Sygic GPS-navigasjon er også tilgjengelig for bruk på berøringsskjermen gjennom SYNC Applink. Den smarte appen hjelper deg til å unngå trafikk og finne parkeringsplasser, og den kan til og med levere oppdatert informasjon om drivstoffpriser fra lokale bensinstasjoner.

Waze

Waze er en trafikk- og navigasjons-app som baserer seg på informasjon fra brukerne, og den er tilgjengelig for bruk på SYNC 3-berøringsskjermen din gjennom SYNC Applink. Appen veileder deg til destinasjonen din og deler verdifull informasjon fra andre brukere, som kan rapportere i sanntid om veiforhold eller forsinkelser.

WAZE logo
Ford Pass App

En enklere hverdag.

Les mer om FordPass Last ned appen

Top