Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Kjøpe > Utforsk > Teknologier varebil > Connectivity > Tilkoblet med FordPass
FordPass Connect app

Nå kan du og bilen virkelig være tilkoblet

Det nye FordPass Connect-modemet gjør reisene dine enklere.

Oppdag en rekke funksjoner i bilen din og på smarttelefonen din, som jobber sammen for å holde deg uanstrengt oppkoblet på hver eneste reise.

FordPass connectivity

Nøkkelfunksjoner omfatter:

Enkel nettilkobling

Med en wi-fi-sone i bilen som gir deg hastigheter opptil 4GAA-wifi-hotspot, trenger du ikke å bruke data fra smarttelefonen din for å være på nett. Det er helt uproblematisk å koble til inntil 10 enheter til sonen, bruk dine favoritt-strømmetjenester og få de lange reisene til å føles mye kortere for alle passasjerer som er med i bilen din. FordPass Connect leveres med tre måneder eller 3GB gratis data. Etterpå kan du kjøpe datapakker for dag, måned eller til og med et år fra Telia. Detaljer rundt disse pakkene kommer på et senere tidspunkt.

FordPass Connect - family in a car
FordPass Connect - person driving a car

Oppdatert trafikkinformasjon

Live TrafficAA-live-traffic forsterker SYNC 3-navigasjonssystemet ditt ved å levere trafikkoppdateringer i sanntid hvert 30. sekund. Det er vårt mest nøyaktige og moderne navigasjonssystem noensinne, og inkluderer trafikkinformasjon for alle veier, ikke bare hovedveiene. Teknologien justerer den anbefalte reiseruten din basert på trafikkforholdene, og hjelper deg å komme frem i tide. Live Traffic er gratis med FordPass Connect de første to årene.

Ekstra sikkerhet

Når vi nå lanserer Nye Ford Focus, er eCallAA-ecall en potensielt livreddende funksjon som er designet for å redusere tiden fra det skjer en alvorlig ulykke til hjelpen fra nødetatene er på plass. Dersom du mot formodning skulle utsettes for en ulykke, vil FordPass Connect automatisk kunne ringe de lokale nødetatene og gi dem posisjonen til bilen din. Du kan også trykke på en SOS-knapp i bilen din for å kontakte nødetatene direkte hvis du ser en ulykke eller trenger nødhjelp.

FordPass Connect - detail of Ford ceiling panel

Fjernstyrte funksjoner med FordPass-appen

FordPass Connect har flere funksjoner når den er paret opp med smarttelefonen din med FordPass-appen. Når du først er tilkoblet kan du nyte godt av en rekke innovative nye funksjoner:

FordPass Connect - woman sitting in a car with frosted up window

Start motoren din fra hvor som helst

Med den helt nye Focus (med automatisk girkasse), kan du nå bruke telefonen din til å starte motoren i bilen din mens du er hjemme, på kontoret eller hvor som helst ellers. Dette hjelper deg å være sikker på at bilen din er isfri, varm og klar til å kjøre av gårde når du er klar. Denne funksjonen låser også automatisk dørene mens motoren er på, og kjøretøyet krever fortsatt nøkkel for at det skal kunne kjøres.

Fjernstyrt låsing og opplåsing

Med FordPass-appen kan du nå låse og låse opp bilen uten å være i nærheten. Denne enkle funksjonen betyr at du ikke trenger å haste tilbake til bilen hvis du ikke husker om du låste dørene. Og hvis du vil gi en venn eller et familiemedlem tilgang til bilen din, men ikke kan treffe dem ansikt til ansikt, kan du låse opp dørene med et trykk på appen.

FordPass Connect - blue Ford with superimposed mobile phone icon
FordPass Connect - man in a car park searching for a car

Glem aldri hvor du parkerte

Finn veien tilbake til bilen når du parkerer på et ukjent sted eller bare ikke klarer å huske hvor du satte den. Et kart i FordPass-appen viser deg nøyaktig hvor bilen din står.

Fjernstyrt bilovervåking

Forsikre deg om at bilen din er klar for å legge ut på veien

Nå kan du sjekke bilens drivstoffnivå, dekktrykk og kilometerstand før du setter deg bak rattet. Bare sjekk FordPass-appen for å forsikre deg om at bilen din er klar for tur.

FordPass Connect - man next to Ford car checking his phone
FordPass Connect - a hand holding mobile phone with FordPass App

Varsler om bilens tilstand

Motta varsler om bilens tilstand rett i smarttelefonen din. Blant en rekke nyttige varsler, kan appen fortelle deg når du må skifte olje, når en lyspære har gått eller om motoren holder på å bli for varm. Varselet vil fortelle deg nøyaktig hva problemet er og gi deg en anbefaling om hva du bør gjøre. I tillegg kan du ringe Ford Assistanse, eller gjøre en avtale med din Ford-forhandler, alt inne i appen.

Aktivering av FordPass Connect

Vennligst snakk med din Ford-forhandleren om aktivering av FordPass Connect når du henter bilen.

Alternativt kan du aktivisere det selv. Se filmen om hvordan du gjør det her.

Så snart den er aktivisert kan du nyte 4G Wi-Fi-sonen som lar deg koble på opp til 10 enheter, bruke de fjernstyrte funksjonene og dra nytte av oppdateringer fra Live traffic. WiFi hotspot blir tilgjengelig i Norge i løpet av 2019.

FordPass App

FordPass er designet for å gjøre det enda bedre å eie en Ford. For eksempel kan du finne bensinstasjoner, parkeringsplasser og andre interessante steder, og sende dem direkte til bilens navigasjonssystem. Du kan få viktig tilstandsinformasjon om bilen og nyttige service-påminnelser sendt direkte til telefonen din.

FordPass App

FordPass Connect tilgjengelig på

Ford Pass App

En enklere hverdag.

Les mer om FordPass Last ned appen

Top