Home > Kjøpe > Utforsk > Hybrid og elektriske biler > Ladbar Hybrid
Ford Plug-in Hybrid standing next to charging station

Ladbar Hybrid

Plug-in hybrid vehicle scheme

Null utslipp og tilstrekkelig rekkevidde

Ladbare hybrider (PHEV) har alle funksjonene til hybridteknologien, med den ekstra fordelen at de kan lades fra en ekstern ladestasjon eller stikkontakt. Større kapasitet på batteriet gjør dem i stand til å kjøre med null utslipp over en avstand på over 50 kilometer, med muligheten til å bytte til hybridmodus for å spare batteriet, og til kun å kjøre på bensin på lengre turer.

Mange fordeler

Ladbare hybrider kan kjøres med lavt eller null utslipp uten at man må bekymre seg for "rekkeviddeangsten" som kan være forbundet med helelektriske biler. Disse bilene kan være et kostnadseffektivt alternativ hvis de lades regelmessig for full utnyttelse av elektrisk kjøring på kortere turer. Dette betyr at tilgang til lader hjemme eller på arbeidsplassen er viktig for å utnytte teknologien fullt ut.

Veggmonterte ladere kan monteres hjemme hos deg og lade batteriet fullt over natten. Det er også mulig å bruke en stikkontakt for å lade bilen, men dette tar lenger tid og kan være mindre trygt enn en veggmontert lader. I likhet med hybridkjøretøy, er også disse kun tilgjengelig med automatgirkasse..

Plug-in Hybrid charging point detail
Plug-in hybrid vehicle scheme

Lade batteriet

Du kan få ladet din elektriske bil på mange forskjellige måter, fra å plugge inn i en lader til avanserte løsninger som regenerering av bremsekraft. Se denne animasjonen for å få en oversikt over de mest vanlige løsningene for å få ladet din elektriske bil.

Hvilken elektrifisert bil passer for deg?

Det finnes mye informasjon om elektrifiserte biler. Å velge en bil som passer din livsstil er ikke enkelt. Derfor har vi samlet alle fakta du trenger for å hjelpe deg å velge det som er riktig for ditt behov.

Which vehicle is right for you logo with electric power scheme

Fords hybrid og elektriske biler

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top