Home > Fremtidige Biler > Nye Transit Custom ladbar hybrid

NYE FORD TRANSIT CUSTOM LADBAR HYBRID

Den nye, banebrytende ladbare hybriden Transit Custom er utviklet for å at du skal kunne jobbe mer effektivt enn noen gang.

Ny Ford Transit Custom ladbar hybrid

Fremtidens nyttekjøretøy

Den nye, banebrytende Transit Custom ladbar hybrid er utviklet for å at du skal kunne jobbe mer effektivt enn noen gang. Den avanserte, elektriske drivlinjen kan enkelt lades og bruker kun el-drift på kortere turer. Med støtte fra Ford's prisvinnende 1,0-liter EcoBoost-motor, leverer varebilen enestående effektivitet, selv på lengre turer. Transit Custom ladbar hybrid er en varebil som hjelper deg med å redusere lokal forurensning og leverer all den fleksibiliteten, kapasiteten og påliteligheten du forventer deg fra en Ford Transit Custom.

Kjør lenger for mindre

Fullt oppladet kan nye Transit Custom Plug-In Hybrid kjøre over 48 kilometer kun med bruk av den elektriske motoren. Ideell til småturer i byen som vanligvis gir lav effektivitet og høyt drivstoff forbruk. På lengre turer forlenger 1,0-liters EcoBoost-motoren varebilens rekkevidde – den jobber med regenerativ bremsing for å lade batteriet. Og når den er tilstrekkelig oppladet, kan du gå tilbake til ren elektrisk drift, noe som gjør at du både kan minske forbruket og redusere forurensningen.

Ny Ford transit Custom ladbar hybrid ladekontakt
Ny orange Ford Transit Custom ladbar hybrid lasterom

Kompromissløs kapasitet

Nye Transit Custom ladbar hybrid gir reduserte utslipp uten å gå på kompromiss med noen av funksjonene som gjør Transit Custom til en av landets mest populære varebiler. Med opptil seks kubikkmeter lasteplass kan varebilen enkelt få med seg gipsplater på 240 x 120 cm eller tre europaller flatt på gulvet. Med den bredeste sidedørsåpningen av alle kjøretøyer i sin klasse, er nye Transit Custom ladbar hybrid perfekt egnet til å flytte last rundt i byen så effektivt som mulig. Den kan skryte av en brutto nyttelast på opptil 1 530 kg (H1)/1 481 kg (H2) for varebil med kort akselavstand (SWB) og brutto nyttelast på opptil 1 447 kg (H1)/1 395 kg (H2) for varebil med lang akselavstand (LWB), så Transit Custom ladbar hybrid er fortsatt i stand til å frakte tung last. 

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top