Home > Fremtidige Biler > Nye Ford Transit Custom

Nytt utseende. Nye egenskaper. Nye funksjoner.

Masse plass og mye stil

Mer allsidig, effektiv og praktisk enn noensinne. Nye Transit Custom er et kjøretøy du vil være stolt av å eie, og som er en glede å jobbe med og kjøre.

Grey Ford Tourneo Custom
New Ford Transit Custom interior with SYNC 3 touchscreen

Avanserte neste-generasjons teknologier

Med nye Transit Custom får du en rekke smarte og brukervennlige førerassistansefunksjoner. For eksempel bruker den intelligente hastighetsassistansen trafikkskiltgjenkjennings-kameraet for å registrere aktuell fartsgrense (når aktivert). Systemet justerer deretter din innstilling for maks-hastighet for å holde deg innenfor den grensen. Cross-Traffic Alert varsler deg hvis det registreres kryssende trafikk når du rygger ut fra en parkeringsplass og har begrenset sikt. Blindsone informasjonssystem varsler deg hvis det registrerer kjøretøy som er skjult i din blindsone. Adaptiv cruisekontroll sørger for at kjøringen blir mer avslappende.  Innstill din ønskede hastighet og adaptiv cruisekontroll opprettholder en forhåndsbestemt avstand til bilen foran deg. Hvis sensorene registrerer saktegående trafikk foran deg, vil bilen din automatisk senke farten. Når trafikken igjen er i gang, akselererer bilen din tilbake til forhåndsinnstilt hastighet.Tooltip

SYNC 3. For en uanstrengt, handsfree opplevelse

Ford SYNC 3er et avansert system som holder deg tilkoplet og kontrollerer telefonen, musikken og navigasjonssystemet via naturlige talekommandoer. Du kan også bruke en 8” fargeberøringsskjerm med knipe-og-sveipe-bevegelser for enda mer brukervennlig navigasjon. Teknologien kan også tilkoples Apple CarPlay og Android Auto SYNC 3 Apple Carplay Android Auto, og med ApplinkkSYNC with AppLink, kan du få tilgang til noen av dine favorittapper. Live Traffic kan også hjelpe deg til å unngå køene. Du kan til og med få opp en liste med spisesteder bare ved å si “Jeg er sulten”.

Ford SYNC 3 touchscreen
New Orange Ford Transit Custom open rear doors with storage solutions

All den plassen du trenger

Nye Transit Customs lasterom er svært praktisk: lastelengde, bredde (fra hjulkasse til hjulkasse) og utnyttbar innvendig høyde. Det er enkelt plass til standard  8” x 4” byggeplater flatt på gulvet, tre europaller og, takket være det unike gjennomlastingsområdet, gjenstander opp til 3,4 m i lengde (L2). Total leverer varebilen seks kubikkmeter lasteplass med montert skillevegg, og det er versjonen med kort hjulavstand (l!); versjonen med den lange hjulavstanden (L2) tilbyr hele 6,8 kubikkmeter. Nye Transit Custom har dessuten klassens bredeste lastedørsåpning på siden, og skyvedørene har en ny mekanisme som sikrer at de holder seg åpne under lasting.

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top