Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Gå til Ask Ford
Home > Fremtidige Biler > Nye Ford Transit Courier

NYE TRANSIT COURIER

KOMMER I 2018

 

Spreke nye Transit Courier er den mest kompakte modellen i Transit-serien, men har de samme velkjente praktiske egenskapene som de større modellene. For eksempel har den lasterom på hele 2,3 kubikkmeter, og rommer dermed mer enn noen annen varebil i sin klasse.

Den nye versjonen er også full av avansert teknologi. Den har systemer som gir deg kontinuerlig handsfree-tilkobling, overvåking og kontroll av hastigheten, og stemmestyring som gjør at du kan holde fokus på veien. Motorene er også oppgradert, så bilen er mer økonomisk i drift enn noensinne.

Praktisk som en liten varebil – teknologi som en stor bil

Kjappe nye Transit Courier er den mest kompakte modellen i Transit-serien, men har de samme velkjente praktiske egenskapene som de større modellene.

New Silver Ford Transit Courier
Teknologi som hjelper deg med å holde riktig hastighet

Mer økonomiske og mindre slitsomme turer

Med cruisekontroll kan du angi en hastighet som opprettholdes til du bremser eller akselererer med gasspedalen. Knapper på rattet kan også brukes til regulere hastigheten når du kjører.

Med cruisekontroll kan du dessuten kjøre innenfor en forhåndsbestemt grense som du velger selv. Systemet hjelper deg ikke bare med å spare drivstoff, det minimerer også faren for at du kjører for fort. I tillegg til de praktiske fordelene, kan begge teknologiene gjøre lange strekninger på motorvei mer avslappende.

SYNC 3. For en enkel handsfree-opplevelse

Ford SYNC 3 er et innovativt system som gjør at du kan være tilkoblet til enhver tid og kontrollere telefonen, musikken og navigasjonssystemet. Velg mellom stemmestyring eller en sekstommers berøringsskjerm med farger og knip-og-sveip-bevegelser for intuitiv navigasjon.

SYNC 3: tilkobling med stemme- og berøringsstyring
Klassens største lasterom på 2,3 kubikkmeter

Kompakt og romslig

Den er kanskje kompakt, men med et lasterom på 2,3 kubikkmeter får du 10 % mer lastevolum enn i andre kjøretøy i samme klasse. Bak den heldekkende skilleveggen er det plass til en europall og rikelig nyttelastkapasitet på hele 600 kg. Smarte funksjoner bidrar til å beskytte både lasten din og kjøretøyet fra slitasjen som hører med i arbeidslivet. Og siden varebilen er bygd i henhold til strenge standarder for nyttekjøretøy, er den ikke bare laget for å vare lenge, men den er også utformet for å redusere driftskostnadene til det minimale.

6-trinns girkasse sparer drivstoff

Nye Transit Courier er utstyrt med en 6-trinns manuell girkasse som gjør bilen mer økonomisk og effektiv. Når du kommer opp i høy nok hastighet, er det bare å skifte til sjette gir og spare drivstoff mens du kjører i marsjfart. Du vil også glede deg over smidige og raske girskift.

Smidige, uanstrengte girskift
 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top