Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Fremtidige Biler > Nye Ford Transit Connect

NYE TRANSIT CONNECT

KOMMER SNART

 

Med et lekkert nytt utseende, fullstendig oppdatert interiør og mer avansert teknologi enn noensinne er det tydelig at nye Transit Connect har tatt steget opp på et nytt nivå.

Transits velkjente robusthet, holdbarhet og funksjonalitet er intakt, med egenskaper som smart nedfellbar skillevegg, fleksibel seteløsning for forsetepassasjer og nyttelastkapasitet på opptil 870 kg. Dette er nå en ekstremt sofistikert varebil i 1-tonnsklassen, utstyrt med nyttig kjøreassistanseteknologi – teknologier som gir føreren kontinuerlig handsfree-tilkobling, overvåker og kontrollerer hastigheten, og ivaretar sikkerheten til fotgjengere.

Teknologien gir også bedre drivstofføkonomi og lavere utslipp, og dermed lavere driftskostnader.

En ansiktsløfting for bedriften din

 

Med et lekkert nytt utseende, fullstendig oppdatert interiør og mer avansert teknologi enn noensinne er det tydelig at nye Transit Connect har tatt steget opp på et nytt nivå.

 

 

New Blue Ford Transit Connect
Gjenkjenner og reagerer på trafikkskilt

Hjelper deg å holde fartsgrensen

Nye Transit Connect leveres nå med intelligent hastighetsbegrenser som gir deg bedre kontroll over hastigheten, slik at du kan konsentrere deg om veien. Først registrerer kameraet for trafikkskiltgjenkjenning automatisk den gjeldende fartsgrensen (når aktivert). Deretter setter systemet din maksimale hastighet til den fartsgrensen.

SYNC 3. For en enkel handsfree-opplevelse

Ford SYNC 3 er et avansert system som gir deg muligheten til kontinuerlig tilkobling og kontroll over telefonen, musikken og navigasjonssystemet. Velg mellom stemmestyring eller en 6’’ berøringsskjerm med farger og knip-og-sveip-bevegelser for intuitiv navigasjon. Live TrafficFordPass with Live Traffic kan hjelpe deg med å unngå trafikkork. Du kan til og med åpne en liste med lokale restauranter bare ved å si "Jeg er sulten".

SYNC 3: tilkobling med stemme- og berøringsstyring
Smart nedfellbar skillevegg

Plass til lange gjenstander med en nedfellbar skillevegg

I alle varebilversjoner med dobbelt passasjersete foran er den geniale nedfellbare skilleveggen tilgjengelig. Den gjør det mulig å transportere varer som er opptil 3 meter lange i modellen med kort akselavstand (L1) og opptil 3,4 meter i modellen med lang akselavstand (L2). Skilleveggen har en luke nederst som du kan skyve lange gjenstander gjennom og inn i et lagringsområde under passasjersetene foran. Bak skilleveggen er det plass til to europaller (i L1) eller opptil fire plater på 240 x 120 cm (i L2).

Et system som kan hjelpe til med å beskytte fotgjengere

Kollisjonsvarslingssystemet med fotgjengerregistrering registrerer kjøretøy og fotgjengere foran på veien, eller som kan komme til å krysse foran bilen, og varsler om at de er der. Hvis du ikke reagerer, aktiverer systemet bremsene automatisk. Denne nye teknologien er beregnet på å hjelpe til å redusere alvorligheten av ulykker, eller å unngå dem helt, og fungerer i hastigheter opptil 80 km/t.

Aktiverer bremsene automatisk hvis du ikke reagerer
 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top