Home > Fremtidige Biler > Nye Tourneo Custom ladbar hybrid

NYE FORD TOURNEO CUSTOM LADBAR HYBRID

Med elektrisk fremdrift og rekkeviddeforlenger kan du og passasjerene dine nyte lange turer uten begrensninger.

Nye Ford Tourneo Custom ladbar hybrid er bygget for å transportere passasjerer mer effektivt enn noensinne. Smart hybridteknologi som gir elektrisk fremdrift bidrar til å holde utslippene på et minimum, mens rekkeviddeforlengeren bidrar til å fjerne begrensningene.

Nye Ford Tourneo Custom ladbar hybrid med rekkeviddeforlenger

Nye Ford Tourneo Custom ladbar hybrid med rekkeviddeforlenger

Nye Ford Tourneo Custom ladbar hybrid har to energikilder, for å hjelpe til å få passasjerene dine dit de skal, mer effektivt enn noensinne. Et avansert elektrisk drivverk gir deg elektrisk fremdrift med null utslipp. På lengre turer bidrar rekkeviddeforlengeren, den flere ganger prisbelønte 1,0-liters EcoBoost-motoren, for å sikre at du kan kjøre så langt du vil. Teknologien er utviklet for å maksimere effektiviteten uten å begrense påliteligheten og fleksibiliteten du forventer i en Tourneo.

Enkel lading

Ladbar hybrid kan lades hvor som helst du har tilgang til strømnettet. Og når den er fulladet, kan du kjøre over 56 km med elektrisk fremdrift. Det er nok til å fullføre de fleste korte byturene uten å bruke drivstoff. Når du har lite strøm bidrar rekkeviddeforlengeren til å lade batteriet. Tourneo bruker også smart selvladningsteknologi, for eksempel regenerativ bremsing, for å sende strøm tilbake til batteriet. Når den er tilstrekkelig oppladet, kan du bare bytte tilbake til elektrisk, noe som hjelper deg med å spare penger og redusere forurensning.

Nye Ford Tourneo ladbar hybrid til lading
Nye Ford Tourneo Custom ladbar hybrid med fleksible løsninger i kupeen

Reis på første klasse

Den nye Tourneo Custom ladbar hybrid maksimerer effektiviteten uten å gå på akkord med innvendig plass, komfort eller fleksibilitet. Baksetene kan settes inn i en rekke konfigurasjoner for optimal ben- eller bagasjeplass. Du kan til og med lage seteoppsett i konferansestil hvis passasjerene trenger litt plass til å snakke. Førsteklasses materialer gir eksepsjonell komfort, uansett hvor du sitter. Nøye fokus på detaljer sikrer en god opplevelse på hver reise.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top