Home > Fremtidige Biler > Nye Ford Tourneo Custom

DEN NESTE FORD TOURNEO CUSTOM

KOMMER SNART

Smart omtanke møter detaljfokusering

Nye Tourneo Custom tilbyr opp til ni av persontransport-bransjens beste seter. Moderne stil møter intelligent design i et kjøretøy som tilbyr et trygt, komfortabelt og romslig interiør for passasjerene, i tillegg til god plass til bena og den viktigste bagasjen.

Grey Ford Tourneo Custom
Ford Tourneo Custom spacious interior

Len deg tilbake, slapp av og nyt turen

Med Tourneo Custom vil du la deg begeistre over en usedvanlig hyggelig kjøretur uansett hvor du sitter. Fleksible bakseter tilbyr mange mulige kombinasjoner av seter og bagasje. Hvis du velger L2-versjonen med lang akselavstand, vil du få plass til enda mer bagasje. Nye, flyttbare seter i andre seterad gjør det mulig å skape en “konferanse”- seteplassering. Avhengig av hvilken modell du velger, vil du sette pris på de tre individuelle setene i tredje seterad, og/eller individuelle seter i andre seterad. Førsteklasses stoffer og materialer, flere oppbevaringsmuligheter og håndsverksnivåer man vanligvis finner i en personbil sørger for behagelige og komfortable reiser for både fører og passasjer.

Avansert teknologi sørger for enkelhet og komfort

Tourneo Custom leveres med en imponerende liste smarte førerassistanse-egenskaper. For eksempel bruker den intelligente hastighetsassistansen trafikkskiltgjenkjennings-kameraet for å registrere aktuell fartsgrense (når aktivert). Systemet justerer deretter din innstilling for maks-hastighet for å holde deg innenfor den grensen. Cross-Traffic Alert varsler deg hvis det registreres kryssende trafikk når du rygger ut fra en parkeringsplass og har begrenset sikt. Blindsone informasjonssystem varsler deg hvis det registrerer kjøretøy som er skjult i din blindsone. Adaptiv cruisekontroll sørger for at kjøringen blir mer avslappende. Innstill din ønskede hastighet og adaptiv cruisekontroll opprettholder en forhåndsbestemt avstand til bilen foran deg. Hvis sensorene registrerer saktegående trafikk foran deg, vil bilen din automatisk senke farten. Når trafikken igjen er i gang, akselererer bilen din tilbake til forhåndsinnstilt hastighet.

Ford Tourneo Custom interior with steering wheel and SYNC 3
Ford Tourneo Custom SYNC 3 navigation system

SYNC 3. For en uanstrengt, handsfree opplevelse

Ford SYNC 3Ford SYNC er et avansert system som holder deg tilkoplet og som kontrollerer telefonen, musikken og navigasjonssystemet via naturlige talekommandoer. Du kan også bruke en 8” fargeberøringsskjerm med knipe-og-sveipe-bevegelser for enda mer brukervennlig navigasjon. Teknologien kan også tilkoples Apple CarPlay og Android Auto, og med ApplinkMobile Data Charges kan du få tilgang til noen av dine favorittapper på smarttelefonen. Live Traffic kan også hjelpe deg til å unngå køene. Du kan til og med få opp en liste med lokale spisesteder bare ved å si “Jeg er sulten”. 

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top