Home > Fremtidige Biler > Nye Focus ST

HELT NYE FORD FOCUS ST

KOMMER SOMMEREN 2019

Konstruert for ytelse

Med en ny, kraftigere motor, sportsjustert ST-understell og smartere, mer tilkoblet teknologi. Den helt nye Focus ST er snart her, og den er konstruert for å gi den ultimate Focus-kjøreopplevelsen.

Helt nye Ford Focus ST sett forfra

Ren kjøreglede

Dette er Focus slik du aldri før har sett den. Helt nye Focus ST er presisjonsutviklet for å være kraftigere, gi mer respons og være morsommere å kjøre enn noen gang. EcoBoost-bensinmotoren på 2,3 liter forventes å produsere et imponerende dreiemoment på 420 Nm og effekt på 280HK. Det er nok til å få deg fra 0 til 100km på bare 6,0 sekunder. I tillegg gjør en ny, finjustert støtdemping det mulig for deg å virkelig ha en større kontroll og oppleve en fantastisk kjøredynamikk.

Smartere ytelse

Dette er ikke bare den kraftigste og mest responsive Focus ST-modellen. Det er også den smarteste. Så snart du kommer bak rattet og sitter behagelig i RECARO Performance-setene, vil du være omgitt av en rekke toppmoderne teknologier som bidrar til å forbedre hver tur du tar. FordPass Connect-modem leverer trafikk-oppdateringer i sanntid, tilstandsrapporter fra bilen, og lar deg til og med fjernstyre låsing og opplåsing av bilen din. Et B&O-lydsystem med 675 watt og 10 høyttalere sikrer at alle sanger du lytter til lyder akkurat slik artisten ønsket.

Helt nye Ford Focus ST interiør
Helt nye Ford Focus ST sett bakfra

Maksimal kontroll

For første gang har helt nye Focus ST en elektronisk, differensialsperre. Denne avanserte teknologien er utviklet for å maksimere gripeevnen og gi bedre ytelse og stabilitet. Systemet analyserer kontinuerlig hastigheten, svingene og veiforholdene, og tilfører deretter automatisk dreiemoment der det er nødvendig. Dette sikrer at hjulet med størst gripeevne får mest kraft til å gi deg kontroll på krevende veioverflater eller når du akselererer gjennom svinger på banen.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top