Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Fremtidige Biler > Nye Ford Edge

NYE FORD EDGESpecs

KOMMER 2018

Ford Edge red front grille with pedestrian near by

Skiller seg ut

Atletisk. Selvsikker. Slående. Eksteriøret til nye Edge har tydelige detaljer. Intelligent, moderne design skaper en slankere, mer skulpturert og muskuløs form. Detaljer som en smalere, bredere grill og nye baklys kombineres for bedre å vise bilens spennende ytelse og sportslighet. Mens nye frontlys, tåkelys og støtfangere utgjør en slående, dominerende front og utstråler en selvsikkerhet på veien. Nye kjørelys og imponerende 20-tommers lettmetallfelger fullender det nye uttrykket.

Kupeen: et konserthus

Gjør deg klar for å nyte B&O Play, et lydsystem med kraftfull lyd på 1000 W. Et oppsett med 12 høyttalere, inkludert høy-ytelses surround-høyttalere i D-stolpene. Og denne avanserte teknologien er spesielt designet og utviklet for Edge av B&O PLAYs spesialister. Faktisk er hele systemet innstilt og optimalisert for kjøring under ulike veiforhold. Så uansett hvilket terreng du er i, får du en konsistent høy kvalitet på lyden. For ytterligere å understreke den sofistikerte atmosfæren inne i kupéen, er vinduene konstruert med laminert glass. Aktiv støykontroll er designet for å fjerne all uønsket lyd, noe som gir en helt egen følelse av ro når du kjører.

Ford Edge B&O PLAY music concert with lights
Ford Edge front interior man driving at steering wheel

Smartere hele veien

Nye Edge er utstyrt med en lang liste over teknologier og funksjoner, inkludert SYNC 3 med norsk stemmekontroll og berøringsskjerm. Trådløs lading hjelper deg å holde smarttelefonen din fulladet. Og det er enda mer nyttig når valgmuligheten FordPass Connect Modem kan koble til internett og forandre bilen din til et WiFi-knutepunkt for opptil 10 enheterSYNC 3 Wi-Fi hotspot. Adaptiv cruisekontroll med køassistent justerer automatisk farten i cruisekontrollen basert på kjøretøyet foran. Hvis trafikken stopper helt opp, vil motoren automatisk stoppe og starte opp igjen når veien er klar. Systemet kan til og med gjenkjenne fartskilt og justere cruisekontrollhastigheten etter grensen. Rattassistenten kan også hjelpe deg å holde deg i filen.

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top