Ford E-Transit front vie parked with fleet

ELEKTRIFISERT BUSINESS

NYE FORD E-TRANSIT

Vist modell: Ford E-Transit

Kommer 2022

Avbildet bil har ikke Norsk-spesifikasjon for
Chassiskonvertering (bilen lengst til venstre). bildet er kun for illustrative formål

  •  
    MAKS. LASTEVOLUM
  •  
    MAKS. NYTTELAST (UTEN PASSASJERER)
  • miles
    HELELEKTRISK REKKEVIDDE
  • Hold meg oppdatert

KOMPROMISSLØS. HELELEKTRISK.

En ny Transit er på vei. Bygget for å være like tøff, kapabel og allsidig som alltid, nå også med null utslipp under kjøring. E-Transit er siste medlem i Fords voksende familie av elbiler, og baner vei for en ny epoke for den ikoniske Transit-varebilen. Elvarebilen drives av et høyspentbatteri på 67 kWt, og er designet for å hjelpe virksomheten din, samtidig som den når bærekraftsmålene. Den leverer opptil 350 km rekkevide på én ladingd1. Pro Power Ombord lar deg koble til dine elektriske verktøy til en 2300W/230V kontakt uansett hvor du er. Tilgjengelig i to høyder og tre lengder. E-Transit byr på opptil 15,1 kubikkmeter med lastevolumd2. Så uansett hvilke krav du har, finnes det en variant som kan bidra til å elektrifisere bedriften din.

Ford E-Transit being charged by man

KJØRING UTEN UTSLIPP

Færre bevegelig deler enn i tradisjonelle biler – noe som gir lavere vedlikeholdskostnader, du slipper turen innom bensinstasjonen og myndighetene tilbyr insentiver for å velge elektrisk – listen over fordeler er lang. Ford E-Transit hjelper din bedrift å ta steget inn i fremtiden og bidra til en mer miljøvennelig transportsektor.

Ford E-Transit driving through residential street

STILLEGÅENDE YTELSE

Med en stillegående elektrisk drivlinje lar E-Transit deg jobbe hvor og når som helst. Uansett om du jobber deg gjennom natten eller foretar tidlige morgenleveranser, vil den elektriske varebilen sørge for at lokal støyforurensning holder seg til et minimum.

Man using power tools outside Ford E-Transit

PRO POWER OMBORD

Med det store elektriske batteriet lar E-Transit deg bruke elektroverktøyene dine uansett hvor jobben måtte ta deg. Tilgjengelig som valgfritt ekstrautstyr. Pro Power Ombord leverer 2300W effekt uten behov for generator. Dermed kan du simpelthen plugge inn driller, sager, laptoper eller hva som helst i 230V kontakten i bilen og komme i gang med arbeidet.

KOMPROMISSLØS KAPASITET

Med sitt elegante design leverer E-Transit utslippsfri kjøring uten at det går på bekostning av Transits velkjente egenskaper. Batteriet sitter under bilens karosseri for å maksimere plassen. Med et valg mellom 3 lengder og 2 takhøyder har du mellom 9,5 og 15,1 kubikkmeter tilgjengelig lastevolum, og en nyttelast på opptil 1616 kgd4. Og med den valgfrie, automatiske sidedøren, samt bakdører i full høyde med innfelt taklys, er det enkelt å få tilgang til lasten din.

Ford E-Transit showing interior loadspace
Ford SYNC 4 screen close up

FORD SYNC 4

Ford SYNC 4 er et kommunikasjons- og underholdningssystem koblet til skyen. Skytilkobling gir SYNC 4 mer avansert ruteplanlegging og samtalebasert stemmestyring. Samtidig sørger trådløse oppdateringer for stadig evolusjon av varebilens grensesnitt. Med trådløs integrering for smarttelefoner, ladestyring for elbil, en ny 12-tommers berøringsskjerm pluss mye mer, vil du oppleve en helt ny verden av tilkobling med SYNC 4d5.

Ford Telematics being shown by man at building site

FORD TELEMATICS

Hvis du administrerer en større bilpark, kan vårt utvalg av Ford Telematics-løsninger hjelpe deg å håndtere den mer effektivt, for å maksimere produktivitet og minimere bilenes nedetid. Ved å levere kraftfulle, datadrevne innsikter i den daglige driften av bilparken, lar Ford Telematics deg raskt gjennomgå bilenes tilstand, i tillegg til å forbedre produktiviteten ved å raskt identifisere problemer som krever oppmerksomhet.

Depot charging graphic

DEPOTLADING

Vi kan utstyre deg med maskin- og programvare som gjør det enkelt å lade bilparken din med elbiler på slutten av dagen. Vi kan installere et ladepunkt i lokalene for å lade din E-Transit fra 0–100 % på litt over 8 timerd6.

Public charging graphic

OFFENTLIG LADING

Uansett hvor bedriften tar deg, bør det å lade E-Transit være enkelt. Vårt raskt voksende FordPass-ladenettverk kommer til å ha over 150 000 offentlige ladepunkter i hele Europa innen 2021. Og de kraftige, hurtigladende ladestasjonene fra IONITY kommer til å ha 400 plasseringer, hver med flere ladepunkter.

Home charging graphic

LADING HJEMME

Å lade E-Transit hjemme er like enkelt som å koble til smarttelefonen din, og er en enkel metode for å sikre at varebilen er klar til bruk når du er det. Alternativt kan du installere en Ford Connected Wallbox hjemme for mer praktiske funksjoner og raskere ladetider.

Bruk linkene under for å få mer informasjon