Man holding mobile with FordPass app

FÅ TILGANG TIL SMARTE FUNKSJONER

MED FORDPASS

FORDPASS APP

 

Koble bilen din til FordPass.

FORDPASS-TILKOBLING

Bruk FordPass sammen med FordPass ConnectNew FordPass Connect 2021 for å få tilgang til en rekke smarte funksjoner. Når bilen er tilkoblet, vil den kommunisere med verden rundt deg, oppdatere informasjonen om bilen din og holde den i bevegelse på intelligente måter.

FORDPASS PRO

Utviklet for å bidra til å gjøre bedrifter smartere og bedre tilkoblet – gjelder opptil fem biler.

Man with phone checking app in mobile near Ford EcoSport

ENKEL TILKOBLING

Funksjoner som holder deg og bilen tilkoblet hverandre uansett hvor du er.

Man with women and bags near Mustang Mach-E

FJERNSTYRTE LÅSEFUNKSJONER

Ikke lur på om du har låst bilen når du er for langt unna til å sjekke. Bruk FordPass til å låse og låse opp fra hvor som helst.

A man checking the settings of his All-New Ford Mustang Mach-E using the Remote Vehicle Control features in the FordPass app

FJERNSTYRT START

Kald morgen? Bilen er varm og vinduene fri for is før du har har knyttet skolissene. Fjernstart betyr at din Ford er klar til avgang når du er det.Tooltip

Mustang Mach-E parked near building

SECURIALERT

SecuriAlert hjelper deg å slappe av fordi du vet at bilen din er trygg. Funksjonen vil sende et varsel til smarttelefonen din dersom dørene åpnes eller låses - også hvis dette gjøres med en kopi av nøkkelen. 

Man with mobile walking near building

BILENS PLASSERING

Finner du ikke Forden din på en full parkeringsplass? Eller har du lånt den ut til en du er glad i? Kanskje du vil sjekke at bilen din fortsatt er der du satte den. FordPass kan vise deg bilens sist registrerte plassering på et kart.

Ford Mustang Mach-E parked near house

MORGENDAGEN ER HER

Teknologier utviklet for Mustang Mach-E, Ford Plug-in Hybrider og den elektrifiserte fremtiden vår:

Ford Mustang Mach-E with women near charging station

FINN LADESTASJONER

Finn ladestasjoner i nærheten eller langs kjøreruten på en enkel måte, med informasjon om ladetyper og de tjenestene du kan nyte mens du venter. Eller la bilen din  automatisk dirigere deg til en ladestasjon når du trenger det.

Ford Mustang Mach-E driving outside

SJEKK REKKEVIDDEN DIN

Intelligent Range bruker kjøreatferden din, værprognoser og crowdsource-data for nøyaktig å kunne forutsi hvor lang rekkevidde du har igjen. Det hjelper deg å planlegge reisen og ladestoppene underveis, og å unngå overraskelser.

Man with mobile planning a trip

EV-REISEPLANLEGGER

Angi ønsket reisemål, så vil appen finne den beste ruten og planlegge hvor du må lade underveis. FordPass vil sjekke den gjenværende ladestatusen og oppdatere deg på den totale rutetiden, inkludert ladestopp.

LADESTATUS

Du kan sjekke Fordens ladenivå i appen og bli varslet når bilen har oppnådd ønsket ladenivå og er kjøreklar. Og hvis laderen av en eller annen grunn blir koblet fra, får du vite det også.

AVREISESTIDER

Sørg for at elbilen din er klar til avreise når du trenger det ved å angi foretrukket avreisetid. Appen setter automatisk bilen til lading på forhånd, og starter den slik at den er oppvarmet og klar til avreise. Det gjør livet enklere og maksimerer batterirekkevidden uansett værforhold.

BETAL FOR LADING

Administrer ladingen din gjennom FordPass for en sømløs ladeopplevelse i BlueOval™ Charge Network. Koble Ford-nettkontoen din til den foretrukne betalingsmåten, så blir kvitteringene sendt til deg etter hver lading. Du kan til og med dele kontoopplysningene dine med familie eller venner. Du vil få detaljer om hvordan du aktiverer den femårige prøveversjonen av BlueOval™ Charge Network inkludert ett års tilgang til rabbaterte Ionity-priser  sammen med FordPass-ladekortet ditt.

Ford Mustang driving on the road

PÅ VEIEN

Sanntidsdata og stabil tilkobling for å gjøre hver kjøretur bedre

Red Ford Kuga driving in the city

VI HOLDER DEG PÅ FARTEN

Ikke la vedlikehold ødelegge en ellers god dag. La oss ta vare på deg og bilen din

SLIK GJØR DU DET-VIDEOER

Disse videoene gir deg detaljert veiledning om hvordan du får mest mulig ut av FordPass. Fra første oppsett til aktivering av FordPass Connect: Oppdag hvordan FordPass er nøkkelen til en mer tilkoblet verden.

Woman with mobile sitting with man next to

ALLTID KLAR TIL Å HJELPE

Gå til FordPass Connects kundestøtte og FAQ-side og få nyttige tips om hvordan du får mest mulig ut av bilen din. Du kan få hjelp av FordPass-guider direkte i appen. Chat-funksjonen vår er den beste måten å få et raskt svar på.