HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Skriv inn ditt spørsmål…
Home > Eiere > Service og Vedlikehold > Service & reparasjon > Dekkinformasjon > Dekktyper
Types of Tyres

Dekktype

Behold bakkekontakten

Dekkene er den eneste delen av bilen som berører veien. Hvert dekk berører et område som er omtrent like stort som hånden din. Oppsøk din Ford-forhandler eller det autoriserte Ford-verkstedet når du skal ha dekk. Da kan du være sikker på at du får riktige dekk til bilen. Våre spesialister gir deg råd og veiledning om valg av dekk, de tilbyr dekkmerker til gunstige priser, og de kontrollerer alle sikkerhetskomponentene ved montering av dekk.

 • Snowflake

  Behold roen og ha full kontroll.

  Vi anbefaler bruk av vinterdekk så snart utendørs temperatur er 7 °C eller lavere, på grunn materialene som er benyttet i dekkene. Legg merke til at det kun er dekk med snøfnuggsymbolet på sideveggen som har garanterte vinteregenskaper.

   

 • Allsidige dekk for enhver årstid.

  Såkalte helårsdekk kan brukes hele året. De har et sol-, regndråpe eller løvsymbol på sideveggen. Tester har imidlertid vist at helårsdekk ikke kan måle seg med vinter- eller sommerdekk, som jo er tilpasset den aktuelle årstiden.

  All Season
 • Time

   

  Runflat-dekk sørger for at du kjører trygt selv om dekkene mister luft.

   

  Med Runflat-dekk kan du kjøre videre selv om dekkene mister luft. Du kjører trygt en stund til ved en angitt maksimal hastighe.

Top