Mustang Mach-E interior showing SYNC 4

TILKOBLING PÅ ET NYTT NIVÅ

FORD SYNC 4A

NESTE GENERASJON SYNC

Ford SYNC 4A er et skybasert kommunikasjons- og underholdningssystem for bilen, og er foreløpig kun tilgjengelig i  helelektriske Mustang Mach-E. Skybasert tilkobling gjør SYNC 4A i stand til å tilby avansert ruteplanlegging og samtalebasert stemmestyring. OTA-oppdateringer (over-the-air) sørger for at bilen din stadig utvikler seg. Med trådløs integrasjon for smarttelefoner, ladestyring for elbil, en ny 15,5-tommers touchskjerm og mye mer, vil du oppleve en helt ny verden av tilkobling gjennom  bilen. 

NY TEKNOLOGI

En 15,5-tommers touchskjerm med muligheter for delt skjermbilde gir deg mulighet til å styre flere funksjoner samtidig. SYNC 4A har dobbelt så stor kraft og prosessorhastighet sammenlignet med forrige generasjon. Systemet er i stand til å lære seg hvilke innstillinger du foretrekker, tilpasse hva som vises automatisk og gi deg nyttige forslag på reisen. 

OPPKOBLET NAVIGASJON

Navigasjonen i SYNC 4A utvikler seg hele tiden for å tilpasse seg behovene dine, og kart som vises i bilen oppdateres via skyløsninger. Skybasert tilkobling gjør det mulig å vise deg trafikkdata i sanntid for mer avansert ruteplanlegging. Samt tilgang til en rekke andre data, som for eksempel de siste væroppdateringene og de mest praktiske offentlige ladepunktene langs ruten din, basert på din nåværende batteristatus og beregnet gjenværende kjørelengde. 

SYNC4 navigation on screen
SYNC4 showing voice control

TRÅDLØS KONTROLL

Få tilgang til funksjoner gjennom SYNC 4As touchskjerm eller ved bruk av enkle stemmekommandoer. Kompatibilitet med Apple CarPlay® og Android Auto innebærer at du kan koble telefonen din til bilen helt trådløst og få tilgang til alle funksjonene gjennom SYNC 4A.

Red All-electric Mustang Mach-E driving past lake on mountain road

HOPP INN

Vår nye helelektriske Mustang Mach-E kan bestilles nå.

OPPDAG MUSTANG MACH-E

Bruk linkene under for å få mer informasjon