Home > Eiere > Brukerstøtte > SYNC & Bluetooth® Support
SYNC & Bluetooth Support

SYNC & Bluetooth®support

Ford-bilene leveres med en rekke teknologier, inkludert SYNC og Bluetooth®Bluetooth Trademark. De er utformet for å hjelpe deg med å være tilkoblet og kontrollere visse funksjoner i bilen.

Her finner du informasjon om forskjellige systemer og hvordan de fungerer, så du kan dra full nytte av hver og en av de unike funksjonene.

Ford SYNC 3 with AppLink

Ford SYNC 3 med AppLink

Alle fordelene i SYNC 1.0 og 2.0, pluss klyp-og-sveip-bevegelser, ultra-rask ytelse og enda enklere bruk. Med mulighet for å koble seg opp til Apples CarPlay og Android Auto, er Ford SYNC 3 det mest sofistikerte SYNC-systemet til dags dato.

FORD SYNC 2 med berøringsskjerm og stemmestyring (kun engelsk)

En oppgradert versjon av Ford SYNC 1.0, SYNC 2 leveres med ekstra funksjoner designet for å øke opplevelsen din av å være oppkoblet i bil. Med fargeberøringsskjerm og stemmestyring kan du også utføre oppgaver enklere.

Ford SYNC 2 with Touchscreen and Voice Control
Ford SYNC 1.1 with AppLink

Ford SYNC 1.1 med AppLink 

Med naturlige, intuitive talekommandoer får du tilgang til de nyeste appene for underholdning, sosiale nettverk, nyheter og informasjon mens du er på veien ved hjelp av den ypperste teknologien som er tilgjengelig i dag og som kobler smarttelefonen til bilen din helt problemfritt. Vær oppmerksom på at applikasjonstilgjengelighet er avhengig av markedet og kan endres.

Ford SYNC med nødhjelpsassistanse

Spill av musikk, ring med mobiltelefonen, få innkommende tekstemeldinger lest opp <please check> – kontroller alt sammen med enkle talekommanoder. Systemet kan til og med hjelpe deg med å ringe nødnummeret, dersom det skulle skje en ulykke.

Ford SYNC 1.0 incoming call
Ford Bluetooth® with Voice Control

Bluetooth® med stemmestyring

Du kan ringe og motta samtaler og til og med justere temperaturen – alt med stemmen din. Stemmestyring og talekommandoer er kun tilgjengelig på engelsk.

Top