HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Skriv inn ditt spørsmål…
Home > Eiere > Brukerstøtte > SYNC & Bluetooth® Support
SYNC & Bluetooth Support

Bilen din og deg – mer sammenkoblet enn noensinne

Ford SYNC teknologi gjør deg i stand til å styre en rekke avanserte tilkoblede funksjoner. Du kan styre alt fra telefonsamtaler og tekstmeldinger til navigasjon eller kontrollere favorittmusikken din, både på touchskjermen eller gjennom enkle stemmekommandoer.

Ford SYNC 4

Ford SYNC 4A

Ford SYNC 4A er et skybasert kommunikasjons- og underholdningssystem for bilen, og er foreløpig kun tilgjengelig i den helelektriske Mustang Mach-E. Skybasert tilkobling gjør SYNC 4A i stand til å tilby avansert ruteplanlegging og samtalebasert stemmestyring. OTA-oppdateringer (over-the-air) sørger for at bilen din stadig utvikler seg. Og med innebygd trådløs integrasjon for smarttelefoner, ladestyring for elbil, en ny 15,5-tommers touchskjerm og mye mer, vil du oppleve en helt ny verden av tilkobling gjennom SYNC 4A. 

Ford SYNC 3 med AppLink

Alle fordelene i SYNC 1.0 og 2.0, pluss klyp-og-sveip-bevegelser, ultra-rask ytelse og enda enklere bruk. Med mulighet for å koble seg opp til Apples CarPlay og Android Auto, er Ford SYNC 3 det mest sofistikerte SYNC-systemet til dags dato.

Ford SYNC 3 with AppLink
Ford SYNC 2 with Touchscreen and Voice Control

FORD SYNC 2 med berøringsskjerm og stemmestyring (kun engelsk)

En oppgradert versjon av Ford SYNC 1.0, SYNC 2 leveres med ekstra funksjoner designet for å øke opplevelsen din av å være oppkoblet i bil. Med fargeberøringsskjerm og stemmestyring kan du også utføre oppgaver enklere.

Ford SYNC 1.1 med AppLink 

Med naturlige, intuitive talekommandoer får du tilgang til de nyeste appene for underholdning, sosiale nettverk, nyheter og informasjon mens du er på veien ved hjelp av den ypperste teknologien som er tilgjengelig i dag og som kobler smarttelefonen til bilen din helt problemfritt. Vær oppmerksom på at applikasjonstilgjengelighet er avhengig av markedet og kan endres.

Ford SYNC 1.1 with AppLink
Ford SYNC 1.0 incoming call

Ford SYNC med nødhjelpsassistanse

Spill av musikk, ring med mobiltelefonen, få innkommende tekstemeldinger lest opp <please check> – kontroller alt sammen med enkle talekommanoder. Systemet kan til og med hjelpe deg med å ringe nødnummeret, dersom det skulle skje en ulykke.

Bluetooth® med stemmestyring

Du kan ringe og motta samtaler og til og med justere temperaturen – alt med stemmen din. Stemmestyring og talekommandoer er kun tilgjengelig på engelsk.

Ford Bluetooth® with Voice Control
Top