Home > Eiere > Brukerstøtte > Spørsmål og svar > Forhaandsbestilling
FAQs page

Forhåndsbestilling

 • En Ford-konto lar deg logge inn på Ford-nettsiden, slik at du kan lagre og administrere personlig informasjon og forhåndsbestillingen.

  Du må opprette en Ford-konto for å forhåndsbestille nye Mustang Mach-E.

  En Ford-konto gir deg tilgang til:

  • Å se forhåndsbestillingen av din nye Mustang Mach-E
  • Statusoppdateringer og varsler vedrørende din forhåndsbestilling av Mustang Mach-E
  • Brukertilpassede funksjoner, som for eksempel tilgang til din egen brukermanual
  • Nyttige slik gjør du det-videoer

  Du kan registrere deg eller logge inn på Ford-kontoen din.

 • For å oppdatere den personlige informasjon din, må du logge inn på FordPass appen og redigere informasjonen under innstillinger.

  Du finner FordPass her

 • Gå til nettsiden for Mustang Mach-E for å legge inn en forhåndsbestilling og sikre deg din drømmebil.

  Velg deretter en Ford-forhandler, logg inn på Ford-kontoen din og betal et depositum for forhåndsbestillingen til din valgte Ford-forhandler. 

  Dette depositumet behandles som en delbetaling av kostnaden for den nye bilen din, og kan kun betales med VISA eller Mastercard. 

  Når du har betalt, vil du motta en betalingsbekreftelse og et unikt referansenummer via e-post. Sjekk søppelposten dersom du ikke mottar denne e-posten.  

  Dersom du ombestemmer deg, kan du kansellere forhåndsbestillingen og motta full refusjon via den opprinnelige betalingsmetoden. Logg inn på Ford-kontoen, klikk på kanseller og følg instruksjonene på skjermen.

  I løpet av sommeren 2020 vil din valgte Ford-forhandler bekrefte den endelige prisen på Mustang Mach-E, og på dette tidspunktet vil du bli invitert til å endre statusen din fra 'forhåndsbestilling' til 'bekreftet bestilling'. 

  Prisene på Mustang Mach E er foreløpige. Endelig pris vil bli klare på et senere tidspunkt.

  Du kan logge inn på Ford-kontoen din når som helst for å sjekke statusen på forhåndsbestillingen.

 • Det vil være 4 forskjellige Mustang Mach-E-modeller å velge mellom. Mustang Mach-E, Mustang Mach-E First Edition og Mustang Mach-E AWD blir alle tilgjengelig i 2020. Mustang Mach-E GT blir tilgjengelig i 2021.

  First Edition-modellene vil kun bli tilgjengelig i et begrenset antall og er nå utsolgt. 

  Gå til Bygg din Ford for å velge din modell og starte byggingen.

 • Du må betale et depositum for forhåndsbestillingen til din valgte Ford-forhandler, beløpet defineres av forhandler.   

  Betalinger for forhåndsbestillingen som gjøres på nettsiden til Ford vil bli behandlet av en tredjeparts tilbyder av betalingstjenester, og depositumet er fullt refunderbart om du skulle ombestemme deg.

 • Den endelige prisen på Mustang Mach-E vil bli bekreftet sommeren 2020.

  Prisene i forhåndsbestillingsprosessen er foreløpige.

 • Så snart depositumet på forhåndsbestillingen er mottatt, sender vi deg en e-post for å bekrefte at forhåndsbestillingen er plassert. Du kan spore fremdriften til forhåndsbestillingen på din Ford-konto. Vi kommer også til å sende deg e-poster med oppdateringer.

 • Vi sender deg et unikt referansenummer når du forhåndsbestiller din Mustang Mach-E. Dette nummeret er tildelt deg, og kan ikke overføres.

 • Du kan forhåndsbestille Mustang Mach-E for bedriften din. Det er anbefalt at bedrifter kontaker en Ford-forhandler og håndterer bestillingen direkte med forhandler.

 • Dersom du ønsker å gjøre endringer i forhåndsbestillingen din, ringer du Ford Kundeservice på 800 56 105

  Vi anbefaler å gjøre så få endringer som mulig, da disse kan forlenge leveringstiden.

 • Du kan forhåndsbestille maksimalt 2 Mustang Mach-E per husholdning.

  Du må kontakte en deltagende Ford-forhandler dersom du ønsker å forhåndsbestille mer enn 2 biler for bedriften din.

 • Ford Mustang Mach-E selges hos deltagende Ford-forhandlere. Du velger en Ford-forhandler når du plasserer forhåndsbestillingen din.

 • Dersom du ombestemmer deg og ønsker å kjøpe fra en annen forhandler, må du kansellere forhåndsbestillingen gjennom Ford-kontoen din. 

  Deretter kan du forhåndsbestille en ny Ford Mustang Mach-E, og betale et nytt depositum til din nye Ford-forhandler, om nødvendig.

  Du vil få det opprinnelige depositumet refundert innen 7 dager, Vær oppmerksom på at byggingen av den nye bilen kan starte senere enn den opprinnelige bilen.

 • Forhåndsbestillinger kan kun plasseres på nett. En deltagende Ford-forhandler hjelper deg gjerne gjennom prosessen dersom du ønsker å besøke en forretning.

 • Vi sender deg en e-post hvor vi inviterer deg til å bekrefte bestillingen din i løpet av sommeren 2020. 

  Du må logge inn på Ford-kontoen din for å bekrefte bestillingen og leveringsdetaljer.

  Det er ikke nødvendig med ytterligere betaling på dette tidspunktet. Vi kontakter deg angående finansieringsalternativer før vi begynner å bygge din Mustang Mach-E. 

  Vi anbefaler at du bekrefter bestillingen din så snart som mulig etter at du mottar e-posten. Ellers kan det være en risiko for at din ordre blir forsinket, eller at du ikke får enkelte av spesifikasjonene du ønsker. 

  Dersom du ikke ønsker å gå videre med kjøpet, kan du kansellere forhåndsbestillingen din og få hele depositumsbeløpet refundert via den opprinnelige betalingsmetoden.

 • Dersom du ønsker å kansellere forhåndsbestillingen, kan du logge inn på Ford-kontoen din, klikke på Avbryt-knappen og følge instruksjonene på skjermen. Depositumet vil bli refundert innen 7 dager via den opprinnelige betalingsmetoden.

  Vennligst gi oss beskjed så snart som mulig dersom du har problemer med forhåndsbestillingen eller ønsker å gjøre noen endringer.

  Du kan kontakte Ford Kundeservice på 800 56 105 eller via live chat.

 • Ja, det er det. 

  Dersom du ombestemmer deg og ønsker å kansellere forhåndsbestillingen, kan du logge inn på Ford-kontoen din, klikke på Avbryt-knappen og følge instruksjonene på skjermen. Depositumet for forhåndsbestillingen vil bli refundert via den opprinnelige betalingsmetoden innen 7 dager.

 • Ja, dersom du kansellerer forhåndsbestillingen og legger inn en ny bestilling, kan byggingen av den nye bilen starte senere den opprinnelige bilen var planlagt å bygges.

  Dette betyr at du sannsynligvis vil motta din Mustang Mach-E senere enn først forventet. 

 • Ford Credit tilbyr en rekke finansieringsmuligheter for å hjelpe deg med kjøpet du dersom du ønsker det. Det vil være mer informasjon tilgjengelig fra sommeren 2020.

 • Vi sender deg en e-post når det er en oppdatering på bestillingen din. Du vil for eksempel få beskjed når byggingen av bilen har startet, eller når den er klar for avhenting eller levering.

  Du kan også logge inn på Ford-kontoen din når som helst for å spore fremdriften til din Ford Mustang Mach-E.

 • Ja. Detaljer om muligheter til å bytte inn din nåværende bil vil være tilgjengelig fra sommeren 2020.

 • Når den er klar, kan du hente den hos din valgte Ford-forhandler. Noen forhandlere vil tilby hjemlevering for et tillegg i prisen – detaljer om dette vil være tilgjengelig i løpet av sommeren 2020.

  Dersom du kjøper fra en Ford-forhandler i et annet land enn der du bor, får du kanskje ikke alternativet om hjemlevering. 

  Når din Mustang Mach-E er klar, sender vi deg en e-post for å arrangere en passende dato for overlevering eller henting. 

  Du kan se og endre leveringsalternativene på Ford-kontoen din. 

 • Det vil være en rekke ulike måter du kan lade din nye Mustang Mach-E på.

  En av de raskeste måtene å lade bilen hjemme er med en Ford ladeboks. Vi lanserer detaljer om Ford ladeboks i løpet av sommeren 2020.

 • Vennligst informer Ford-forhandleren din med en gang dersom det er noen problemer. 

  Vi tar sikte på å ordne opp i ethvert problem og komme frem til en løsning så raskt som mulig.

 • Nei, din valgte Ford-forhandler tar seg av registreringen for deg. 

  Det kan være unntak dersom du kjøper din Mustang Mach-E fra et annet land enn du er bosatt i.

 • Vennligst kontakt Ford-forhandleren din.

 • Informasjonen om din forhåndsbestilling vil bli delt med din valgte Ford-forhandler.

  Vennligst se vår personvernerklæring på for mer informasjon.

 • Du kan ringe Ford Kundeservice på 800 56 105

  Du kan også chatte med en av våre operatorer via live chat.

 • Nye Ford Mustang Mach-E vil være klar for prøvekjøring mot slutten av 2020.

Top