Man changing a tyre

VÅRKLAR BIL

Vi sørger for å holde din Ford i topp stand og klar for vårens eventyr.

VÅRKLAR BIL

VI HJELPER DEG MED HJULSKIFT

Nå som våren er her står våre forhandlere klare til å hjelpe deg med å skfite til sommerhjul. Når bilen er inne på verkstedet sørger Ford-ekspertene for at din Ford holder seg trygg og driftsikker på veien ved å kontrollere dekk, bremser og støtdempere. For å sikre god sikt inspiseres også lys, viskere og frontrute.

STEINSPRUT? VI HJELPER DEG!

Våren er høysesong for steinsprut. Skulle du være så uheldig å få en steinsprut i frontruten, har Ford-forhandlere kompetansen og verktøyet til å utføre en reparasjon eller skifte av rute.

SERVICE AV KLIMAANLEGGET

På våren anbefaler vi en service av bilens klmaanlegg. Dette bidrar til bedre temperaturkontroll frem mot sommeren, mindre dugging på vinduer og kan til og med redusere drivstofforbruket.

MICRONAIR® PROTECT AIR FILTER

Våre forhandlere tilbyr et luftfilter til kupeen som gir forbedret filtrering av spesielt pollenpartikler og veistøv i vårsesongen.

TILBEHØR SOM GJØR DIN FORD KLAR FOR VÅREN

AVTAGBART TILHENGERFESTE

Med et avtagbart hengerfeste kan du enkelt montere og demontere hengerfestet når du trenger det, uten å måtte ha det på bilen hele tiden.

TRANSPORTLØSNINGER

Vi tilbyr et bredt utvalg av praktiske transportløsninger for sykler og annet fritidsustyr du vil ha med deg på vårens utflukter.

 

Se tilbehør

LASTESYSTEMER

Hos oss får du praktiske lastesystemer til din Ford varebil. Utnytt plassen under taket i lasterommet for trygg transport av ulike gjenstander – beskyttet mot smuss og skader.

Bruk de nyttige linkene våre nedenfor for å finne mer informasjon