Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Hvordan fungerer parkeringshjelpfunksjonen på SYNC 2?

Ford SYNC 2-berøringsskjermen brukes som skjerm for alle funksjoner til parkering av kjøretøy. Ved å lenke til følerne på kjøretøyet kan avstanden fra andre objekter vises på skjermen sammen med visningen fra kameraet.

Parkeringshjelp-funksjoner aktiveres med dedikerte fysiske knapper ved å ikke bruke berøringsskjermen. Men bilder fra ryggekameraet, som er plassert over registreringsskiltet, vises på «hjelpeskjermer» når relevante manøvre skjer.
Hver handling som viser hjelpeskjermene har et prioritetsnivå, som viser om hjelpeskjermene overstyrer noe som er på skjermen. For eksempel, under parkeringsmanøvre, som involverer rygging, video fra ryggekamera vises alltid på skjermen.

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.