Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Slik parer du en telefon med SYNC 3

Bruke berøringsskjerm:

  1. Gå til Meny og deretter Legg til telefon.
  2. Følg instruksjonene på skjermen.
  3. En melding varsler deg om å søke etter kjøretøysmodell på telefonen.
  4. Velg kjøretøysmodell som den vises på telefonen.
  5. Bekreft at det sekssifrede nummeret som vises på telefonen stemmer med det sekssifrede nummeret på berøringsskjermen.
  6. Berøringsskjermen indikerer når paringen er vellykket.
  7. Telefonen kan be deg om å gi systemet tillatelse til tilgangsinformasjon. For å kontrollere at telefonen er kompatibel, kan du se telefonens instruksjonsbok eller bruke vårt praktiske -verktøy for mobilkompatibilitet. Du finner de tilgjengelige hurtigstartveiledningene her.

Bruke Bluetooth®

Du kan ønske å koble til via Bluetooth på telefonen. Sørg for at Bluetooth er slått på og velg navnet på telefonen når det vises på berøringsskjermen. Følg deretter anvisningene 5, 6 og 7 over.


*Bluetooth® ordmerke og logoer er tillatt og eies av Bluetooth SIG, Inc. og enhver bruk av disse merkene av Ford Motor Company Limited og tilknyttede selskaper er under lisens. Andre varemerker og varenavn er fra deres respektive eiere.

Tilleggsinformasjon:

Paring av en telefon SYNC 1.0 og 1.1

 

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.