Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Valet-modus

Valet modus brukes når du gir fra deg bilen og ønsker å beskytte verdisaker og informasjon som er lagret i bilens system. Utvidet Valet-modus er en funksjon som gir en person muligheten til å kjøre bilen din uten å ha tilgang til MyFordTouch og dine personopplysninger. Informasjon via SYNC-systemet er ikke tilgjengelig før systemet er låst opp med en gyldig 4-sifret PIN-kode. 

Vær oppmerksom på at hanskerommet låses automatisk når kjøretøyet settes i Valet-modus, uavhengig av om kjøretøyet er utstyrt med Utvidet sikkerhet.

 

Trinnene for å aktivere Valet-modus er som følger:

Fra berøringsskjermen:

1) Gå til innstillingsmenyen
2) Velg Kjøretøyinnstilling
3) Velg Aktiver Valet-modus
4) Opprett en 4-sifret PIN-kode og tast den inn to ganger når du får beskjed om det
5) Trykk på Fortsett for å låse systemet.

Tilbakestill PIN-kode

Hvis kunden ikke husker PIN-koden han/hun opprettet, må PIN-koden tilbakestilles. Kunden må henvende seg til en Ford-forhandler for hjelp med å tilbakestille PIN-koden. Denne informasjonen finnes ikke i instruksjonsboken.

 

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.