Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Ulykker eller ombygginger

Ford Norgesgaranti dekker ikke skader som skyldes ulykker, kollisjoner eller gjenstander som treffer kjøretøyet (inkludert kjøring gjennom et bilvaskanlegg).

Den nye begrensede kjøretøygarantien dekker heller ikke skade som skyldes ombygging eller uautoriserte modifikasjoner av kjøretøyet, inkludert deler som karosseri, understell og komponenter.

I tillegg dekker ikke garantien skader som skyldes uautoriserte modifikasjoner med kjøretøyet, utslippsystemet eller deler som påvirker disse systemene, som eksos- eller inntakssystemene.

Til sist dekker ikke Ford Norgesgaranti skade som skyldes montering av deler fra Ford eller andre leverandører som er beregnet for terreng eller løpskjøring (med unntak av en sertifisert utslippskomponent) hvis den monterte delen svikter eller får en Ford-del til å svikte.

 

Tilleggsinformasjon:

Ford Norgesgaranti – dekning og unntak

 

 

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.