Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Tilleggsinformasjon:

Garanti på verkstedsreparasjoner (kollisjon)

Reparasjoner utført av et verksted godkjent av Ford leveres med en 3-års garanti.

Garantien garanterer kvaliteten og holdbarheten på reparasjoner utført av en autorisert forhandler der ekte Ford-deler er brukt.

Med unntak av slitedeler dekker garantien alt arbeid og alle deler montert i forbindelse med utskiftning av et panel eller en støtfanger (inkludert mekaniske deler) i tre år. 

Garantien for kollisjonsreparasjon på tre år fungerer uavhengig av gjennomrustningsgarantien og krever at en kunde eller et forsikringsselskap kjøper en reparasjon, mens gjennomrustningsgarantien er en viktig del av kjøretøygarantien.

Hvis en produksjons- eller materialfeil oppstår mens en kollisjonsreparasjon utføres av en autorisert forhandler, blir kjøretøyet reparert kostnadsfritt hos den autoriserte forhandleren der den opprinnelige reparasjonen ble utført. Hvis det ikke er mulig for den opprinnelige autoriserte forhandleren å fullføre reparasjonen, kan en annen autorisert forhandler utføre reparasjonen på Fords kostnad, gitt av skriftlig godkjenning er innhentet.

Hvis produksjons- eller materialfeil oppstår mens en kollisjonsreparasjon utføres, har kunden rett på kostnadsfri omarbeiding hos den opprinnelige forhandleren med kostnadene fordelt som beskrevet nedenfor.

Der en ekte Ford-del er defekt:

Ford betaler deler, lakk og arbeidskostnader det første året, men bare deler og lakk det andre og tredje året.

Den autoriserte forhandleren dekker arbeidskostnadene det andre og tredje året.

 

Ford Norgesgaranti – dekning og unntak

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.