Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Ford Norgesgaranti – lakkoverflategaranti

Lakkoverflategaranti

Hvis lakkoverflaten på karosseriet krever utbedring på grunn av en produksjonsmangel, vil alle nødvendige reparasjoner utføres fullstendig kostnadsfritt av et hvilket som helst autorisert Ford-verksted, uavhengig om kjøretøyet har skiftet eier i løpet av garantiperioden.

Varighet av lakkoverflategaranti

Lakkoverflategarantien løper fra kjøretøyets første registreringsdato. Hvis kjøretøyet blir kjøpt av et mellomledd, starter dekningsperioden når kjøretøyet blir levert til dette mellomleddet.
Garantiperioden for lakkoverflater er den samme som for Ford-grunngarantien til kjøretøyet. Du finner mer informasjon om hvilke garantiperioder som gjelder for kjøretøyet i serviceheftet (Garanti- og serviceveiledningen).

Unntak fra lakkoverflategarantien

Ford er ikke ansvarlig for eventuelle nødvendige reparasjoner som er et direkte resultat av:
• Skade som skyldes forsømmelse, overfylling, uhell eller feil bruk.
• Unnlatelse av å vedlikeholde lakk og karosseri riktig ved regelmessig rengjøring i samsvar med Fords instruksjoner.
• Faktorer som ligger utenfor Fords kontroll, for eksempel: Luftbåren forurensning, stormskader, steinsprut, riper og bruk av uegnede rengjøringsmidler.  
• Reparasjoner ved hjelp av metoder som ikke er godkjent av Ford.

 

Tilleggsinformasjon:

Ford Norgesgaranti – dekning og unntak

 

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.