Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Gjenværende basisgaranti 

Garantistartdatoen er den dagen kjøretøyet ditt først ble registrert. Du finner registreringsinformasjon på V5-sertifikatet.

Du finner all gyldig informasjon om garantiperioden samt vilkår og betingelser i serviceheftet som følger med hvert enkelt kjøretøy.

Du kan vise utløpsdato og annen informasjon om grunngarantien ved hjelp av FordPass-appen:

  1. Logg på FordPass-appen
  2. Velg et kjøretøy
  3. Trykk på Kjøretøyopplysninger
  4. Bla ned til Hanskerom
  5. Trykk på Kjøretøyopplysninger
  6. Velg Grunngaranti

Alternativt kan du logge inn på din Ford-konto på ford.no, der du også finner informasjon om grunngarantien og utløpsdato samt utvidet garanti, hvis det finnes en slik for kjøretøyet ditt.

Slik ser du Ford-garantinformasjonen din

Hvis du har lagt til en Ford-bil, vil Ford-kontoen lagre den oppdaterte garantiinformasjonen, slik at du enkelt kan finne den ved behov. Du kan ta en titt på garantidetaljene dine og kjøpe en utvidet Ford Protect-garanti ved behov (avhengig av bilmodell) for å sikre at uventede reparasjonskostnader ikke sprenger budsjettet ditt. Klikk på Garanti-fliken på Ford-kontoens dashbord for tilgang til denne informasjonen.

Logg inn på Ford-kontoen nå og gjør det å administrere din Ford enklere enn noensinne

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.