Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Ettermarkedsmodifikasjoner

Montering av ettermarkedsprodukter fører ikke nødvendigvis til opphør av Ford Norgesgarantien. Hvis imidlertid en ikke original Ford del svikter, eller får en Ford Motor Company del til å svikte, dekkes ikke kostnadene av eventuelle relaterte skader av Ford Norgesgaranti.

I tillegg kan modifikasjoner av kjøretøyet føre til at det ikke oppfyller de nasjonale myndighetenes utslipps- eller sikkerhetsstandarder.

Ford Motor Company anbefaler ikke endringer av våre produkter. Bare endringer som har blitt grundig testet og godkjent av Fords ingeniører bør vurderes. I så fall vil de bli tildelt Ford delenumre, og delene blir gjort tilgjengelig for salg via forhandlerne våre.

 

Tilleggsinformasjon:

Ford Norgesgaranti – dekning og unntak

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.