Kjøp FordBedriftskundeVarebiler og pickuper

Hva er forskjellen på FordPass Connect™, FordPass™ og FordPass Pro?

FordPass Connect* er maskinvaren som gjør det mulig å overføre data til og fra bilen din, og muliggjør tilkoblingstjenester. For å bruke tilkoblingstjenestene våre, må du koble bilen din til smarttelefonen din og aktivere den ved hjelp av enten FordPass- eller FordPass Pro-smarttelefonappene.

FordPass**er en app som gjør det enklere enn noen gang å eie en bil. Den er utviklet for biler, og gir tilgang til en rekke funksjoner som lar deg samhandle med kjøretøyet ditt på smarte, tilkoblede måter. FordPass Pro er spesielt designet for bedrifter som drifter opptil fem tilkoblede biler. FordPass Pro inneholder en rekke funksjoner som bidrar til å holde deg oppdatert på kjøretøytilstand, sikkerhet og effektivitet. Viktige detaljer om tilkoblingsfunksjonene til bilen din er listet opp nedenfor:
 

  • eCall, som er tilgjengelig på utvalgte modellinjer, er gratis i hele bilens levetid.
  • FordPass Connect-funksjoner: Fjernstart***, ekstern låsing og opplåsing tilbys gratis de første ti årene du eier bilen.
  • Abonnementsfunksjoner, som Live Traffic og lokal fareinformasjon, belastes etter en tolvmåneders gratis prøveperiode.
  • Vodafone er dataleverandøren for ditt FordPass Connect Wi-Fi Hotspot4*. Vodafone tilbyr for tiden en enmåneders eller 1 GB prøvetid på Wi-Fi hotspot. For å kjøpe tilleggsdatapakker, logger du bare inn med din online Vodafone-konto.

For mer informasjon om de ulike FordPass Connect-funksjonene, utforsk rullegardinmenyen på denne siden.

*Endringer kan forekomme og variere fra marked til marked.


1- *FordPass Connect aktiverer tilkoblede tjenester og er tilgjengelig på utvalgte biler eller biler utstyrt med navigasjon. FordPass Connect aktiveres når bilen leveres. Du kan velge å melde deg på eller av ulike former for datadeling. Datadekning og -tjenester er ikke tilgjengelig overalt. Datakostnader kan påløpe. For tilkoblede biler gjelder FordPass og personvernretningslinjer, de er tilgjengelig på det lokale Ford-nettstedet ditt.

2 - **FordPass-appen er kompatibel med utvalgte smarttelefonplattformer og tilgjengelig via nedlasting. Avgifter for databruk kan påløpe.

3 - ***Fjernstart er kun tilgjengelig i biler med automatisk girkasse og er ikke tilgjengelig for Transit Custom PHEV.

 4*Wi-Fi-hotspot (opptil 4G LTE) inkluderer en gratis dataprøveperiode som begynner først når den aktiveres. Deretter kan datapakker kjøpes fra Vodafone eller en Vodafone-partner. Se nettstedet deres for detaljer rundt datapakkene deres. Få å dra nytte av den innebygde Wi-Fi-hotspotens kapasitet, forutsetter det at Ford-bilene kommer med riktig fastvare og at man har en dataplan. Datadekning og tjenester er ikke tilgjengelig overalt, og vilkårene for din dataplan, inkludert gjeldende melding- og datapriser, kan gjelde.

5*Live Traffic er gratis med FordPass Connect de første tolv månedene. Deretter påløper et abonnementsgebyr.

6*Lokal fareinformasjon er en abonnementstjeneste. Når du kjøper den nye Forden din, får du med ett års gratis prøveabonnement.

 

Ford.no bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på dette nettstedet for å forbedre nettopplevelsen din og for å vise deg skreddersydd reklame.

Du kan administrere informasjonskapsler når som helst på Administrer innstillinger for informasjonskapsler-siden, men dette kan begrense eller forhindre bruk av bestemte funksjoner på nettstedet.